Hvordan å rense dekorativ frukttrær

October 20

Hvordan å rense dekorativ frukttrær

Når du lære å beskjære dekorativ frukttrær, utrydde overvekst som kan zappe Floras styrke. Samtidig, blir riktig beskjæring kvitt tilfeldigvis ødelagte greiner, syke tre lemmer og selvfølgelig vekst som unhealthily utenfor andre tre lemmer. Resultatet blir du belønnet med dekorativ frukttrær tilstrekkelig sunt å gi en prangende avling i neste vekstsesongen.

Instruksjoner

Sesongmessige beskjæring

•Plan om beskjæring dekorativ frukttrær uansett deres alder. Selv om de er veldig unge, beskjæring er nødvendig. Jo tidligere du begynner med denne praksisen, jo mindre arbeid du vil gjøre med årene.

•Still en sen vår date for beskjæring dekorativ frukttrær. Disse trærne vanligvis produserer blomster i begynnelsen av våren, og trenger du vel for å sviske snart etter at de er gjort blomstrende, men før produksjonen av deres frukt begynner.

•Pay hensyn til insekter og mold infested grener. Skjær disse først, og rengjør pruning verktøy for å unngå spredning av disse infestations til friske, ikke berørte bransjer. Dette trinnet beholder helsen din trær. Fokusere på vekst og figur etter disse farene å helsen av din trær fjernes.

•Kontroller voksende men ønskelig skyter med din hånd saks. Dette stunts vekst skudd mens samtidig la dem eldre i stedet for å bruke energi på frukt produksjon. Bare klipp tipset gren høyre ovenfor et blad.

•Reduser slitasjen på størrelse med en dekorativ frukt treet ved hjelp av din hånd Sakser på greinene som produserer mange skudd. I stedet lar denne overvekst å rane lyset fra andre, kuttet skyter nært en gaffel i den viktigste grenen. Hvis det er ingen gaffel, plassere kuttet rett over et bud å hindre komplett dø bak hele grenen.

Emergency beskjæring

•Prune storm skadet dekorativ frukttrær så snart som mulig etter at skaden oppstod. Selv om du vet for å unngå beskjæring under høyden av sommeren eller under aktiv frukt produksjon, er risikoen for ikke umiddelbart beskjæring som et tre oppveies av fordelene og potensialet i lagre treet.

•Skjære av skadede beina godt under noen splintret pause poeng med beskjæring sagen. Dette er en aggressiv prosess, og du kan være forferdet på skjeve utseendet på dekorativ frukt treet etter dette trinnet. Husk at dette er en livreddende aktivitet, og estetikk ikke faktor i denne spesielle trinnet.

•Prune noen av lavere grener, selv om de ikke er skadet. Kutte grener resultatene i ny vekst, og hvis du bare vil veksten skal skje på delen av treet som ble skadet, det gjør for en mer behagelig helhetsinntrykket har nye vekst dukke opp på ulike forskjellige lemmer.

•Jevn ut utseendet på beskjæres treet av tynner ut resten av den. Bruk din hånd saks eller så-avhengig omkretsen av grenen - og kuttet grenene på ulike lengder. Husk å plassere kuttet rett over et bud eller en gaffel i lem.

•Utføre noen oppfølging beskjæring hvis du oppdager at suckers og overganger utvikler. Du kan gjøre dette med hånd-saks. La bare den nye veksten som tjener til å jevne ut skjev utseendet av treet.

Tips og advarsler

  • Hold din pruning verktøy gratis av rust og veldig skarp. Glem ikke å olje verktøy for å sikre enkel drift.