Hvordan å rense Cymbidium orkideer

October 30

Hvordan å rense Cymbidium orkideer

Cymbidium er en art av store blomstrende orkidé anlegget, anses å være den mest kaldt hardføre av vanlige orkideer. Cymbidium orkideer land og kan dyrkes av dører i mange tempererte klima. Som alle orkideer er beskjæring kravene til cymbidiums ganske minimal, som plantene er eviggrønne. Riktig beskjæring er så mye om hva du ikke så mye som hva er nyttig til anlegget.

Instruksjoner

•Deadhead noen helt brukt blomst toppene når de begynner å wilt og se tatty. Sever stammen ved mellom bladene og kaste den.

•Skjære av alle døde røtter stikker fra toppen av potten. Identifisere døde røtter av deres hollowness, grå eller brune fargetoner og desiccated, myk tekstur. Avstå fra å kutte i noen hvite røtter, som disse er sunn levende vev.

•Kontroller anlegget bladverket for alle døde, dårlig misfargede eller syke blader. Klipp av problemet går ned kronen på anlegget like over den litt hovne pseudobulb som fremkommer skjemaet jord. Død eller syke blader vil ofte løslate fra når rørt lett, og dette er en akseptabel metode hvis de er løs, men ikke rykk på eller rive blader, da dette kan skade anlegget.