Hvordan å rense Croton planter

April 11

Croton planter er fargerike, tropiske planter som krever delvis skygge og sur jord. Floridians nyte denne 8 - 10 fot høye plante som landskapsforming focal punkt eller en stor houseplant. Riktig beskåret, vil croton anlegget være en sunn prøven med tykke blader. Dette anlegget krever periodiske og selektiv beskjæring å få en form og størrelse er attraktive og håndterlig. Du bør la croton anlegget ha tid til å rot og vokse til 60 inches før begynnelsen alle typer beskjæring diett.

Instruksjoner

•Fjern den øverste 1/3 av croton anlegget med din beskjæringssakser. Klipp av øvre grenene i 3 - til 6-tommers biter. Plass borekaks i en haug fra arbeidsområdet for avhending når jobben er fullført.

•Thin anlegget ved å klippe bort overflødig grener. Finn steder langs de viktigste stengel av anlegget der to grener stikker ut fra den samme nodule. Klipp av den yngste av de to grenene på nodule. Kaste din borekaks i disposisjon haug.

•Trim anlegget å forme den og redusere størrelsen. Kuttet av en lang skudd. Kuttet bare nye, grønn vekst. Bekkasin ytterkant hver gren å oppnå ønsket fasong. Plasser borekaks til din disposisjon haug.

•Gather forkastet grenene og plassere dem i plenen klasse søppelsekker. Binde poser hardt og transportere dem til en fyllplass eller la dem på fortauskanten for henting.

•Design bunnen av croton anlegget med surt anlegget gjødsel. Grave en grøft i gjødsel rundt stengel av anlegget. Vann anlegget og suge bakken med en forsiktig tåke din vannslangen.

Tips og advarsler

  • Beskjæring bør gjennomføres på sen kveld for å beskytte nylig kuttet planten mot skadelige stråler av solen.
  • Hansker bør brukes når du arbeider med saks eller plantemateriale å beskytte hendene punktert eller kutt.