Hvordan å rense Camelia i januar

October 28

Hvordan å rense Camelia i januar

Camellia er treet som produserer store rosa eller rød blomster og state blomst i Alabama. Det er en enkel å vedlikeholde anlegg som krever litt mer enn tilstrekkelig sollys, plass til å vokse og fuktig jord. Hvis du har blitt truffet med en harde vinteren, er det mulig at du må beskjære den camellia busken i januar. Beskjæring camellia i januar kan hjelpe redde anlegget fra sykdom og holde den sunn samt levende gjennom resten av året.

Instruksjoner

•Sett på hagearbeid hansker. Trekk ut alle blomstene som har frosset eller vendt brun over vinteren. Fjern alle avdelinger eller lemmer som er frosset og klare opp alle frosne blomster og grener fra camellia anlegget for å forebygge sykdom.

•Prune noen svake grener med hånden pruners og kuttet interiør grenene som blokkerer sollys fra camellia. Beskjære mater grenene, ettersom disse kan fange sykdommer og gi det videre til camellia.

•Prune noen grener halvparten utover vekst arret eller området der grenene sluttet å vokse. Dette vil opprette en sunnere og større camellia busk.