Hvordan å rense Calamondins

June 5

Hvordan å rense Calamondins

Calamondins, kjent som acid eller panama appelsiner og botanisk kjent som Citrus madurensis, er kaldt hardføre frukt som er et resultat av blander en tangerine med en kumquat. Utviklet i Filippinene, Calamondins er svært sure og er ofte kokt eller gjort i sukret juice blandet inn drinker. De trives i solen, men godtar delvis skygge, men det kan redusere blomstring og fruiting. Calamondins er relativt tørke tolerant men trenger dypt vann kampen veldig tørr forhold. Som en dekorativ, kan de være beskjæres for figuren til enhver tid. For å beholde maksimalt blomst og frukt produksjon, Beskjær dem etter fruiting om vinteren eller tidlig på våren.

Instruksjoner

•Sett på hage hansker og gå over treet nøye, leter etter en skadet eller syke blader eller grener. Hvis du finner noen, avskjære dem med beskjæringssakser eller beskjæring og kast noen mistenkt for sykdom til papirkurven i stedet for komposthaug.

•Bruk din beskjæring trimme toppen av treet i ønsket høyde og form. Trekk stiklinger av treet er kalesjen som du går og kaste seg.

•Thin ut indre av Calamondin å la mer sollys og frisk luft. Spesielt oppmerksom på fjerne grener som kryss eller slipes, som kan føre til inngangspunkter for sykdom.

•Fullstendig beskjæring av arbeider rundt omkretsen av treet til å forme og trimme den. Flytte rundt treet og arbeid i lag for å oppnå en balansert og profesjonelt utseende.