Hvordan å rense Baderom vask som drenerer sakte

October 26

Bad vask som drenerer sakte kan virkelig sikkerhetskopiere morgenrutine som hver person i din husholdning venter for det renne før de kan få seg klar i morgen. Du kan løse dette ved å lære hvordan å rense Baderom vask som drenerer sakte.

Instruksjoner

•Den første du bør gjøre hvis du har et bad vask med en langsom avløp er å skylle den med varmt vann. Ofte gjøre bad vasker bli tett til en blanding av gel, tannkrem og andre personlig pleieprodukter som bli prioritert og hardt når de tørker. Varmt vann hjelper å løsne produktene tilbake opp og flytte dem ned og ut av dreneringsrør. Når med varmt vann, begynn sakte avhengig av hvor tett vasken skjer å være. Minst kjøre en vask full av varmt vann, og vent til det drenerer før gjenta prosedyren. Men det bør få raskere og raskere før du kan enkelt la varmt vann på og tømme avløp røret.

•Should varmtvann ikke løse problemet, avløp dekselet av vasken og sjekk for å se om visuelt kan oppdage noe som blokkeres i avløpet. Ofte samler hår rundt toppen av avløpet som kan sakte ned.

•Investing i et avløp rengjøringsmiddel som lindrer spartanske er også en måte å få din avløp ikke tettes til og tilbake til normal hastighet. Du bør imidlertid bruke omsorg når du gjør dette siden kjemikalier kan presentere sunnhet problemer hvis de kommer i kontakt med din hud og øyne.

•Hvis kjemikalier ikke fungerer på din avløp, vurdere å investere i en avløp slange. Disse lange wire spoler er fleksible til å manøvrere gjennom ditt. Dette ofte bidrar til å bryte opp noen tresko eller biter, dermed tillater vannet å flytte raskt i avløpet. Være forsiktig skjønt hvis du har brukt kjemikalier før dette trinnet, siden noen av dette kan komme på avløp slangen og presentere et problem hvis ikke vaskes av umiddelbart.

•Dårlig tresko og langsom bevegelse avløp er et resultat av et mye større problem med din avløp systemet. Hvis ingenting fungerer, ringe i en ekspert til å løse problemet for deg. Mens det vil koste, bør du ha bad vasken ikke tettes Niks og morgenrutine tilbake til normal.

Tips og advarsler

  • Før du bruker noen farlige kjemikalier, må du lese og følge instruksjonene når du bruker dem.