Hvordan å rense asiatiske liljer

June 1

Asiatiske liljer er vakre blomster som omfavner mange dristige farger. Asiatiske lily er en av de mest populære variantene for enkle voksende mønster, mye elsket appelsiner, rosa og gult bregne-lignende stammer som legger en frodig grønn uttalelse selv etter blomstrer er borte. Liljer kan nå høydene av seks fot når lov til å vokse i åpne områder med full sol. Du kan plante liljer i vår eller høst, men det er best å dele pærene høsten etter blomstrende sesongen er avsluttet.

Instruksjoner

•Pop av seedpod med hendene etter blomstring har åpnet. Lily vil blomstre kraftig etter fjerner denne underutviklet pod.

•Lokk som kan klikkes på brunet, svekket blomst fra stammen med hendene i midten av sommeren. Det er ikke nødvendig å rote med stilkene seg til sen høst.

•Etter første frosten i slutten av oktober eller begynnelsen av November, bruk hånd saks til å skjære tilbake stilkene i første etasje. Du kan la en to-tommers skyte over bakken, men ikke mer er nødvendig.

Tips og advarsler

  • Grave opp og delt asiatiske lily pærer hvert tredje år, etter at anlegget har blitt kuttet tilbake. Uten deling pære vokser unormalt og produsere mindre blomstrer og altfor overfylt skudd. Dekke planter før den første frosten med en fire - til seks - tommers lag mulch består av flis, løv og andre elementer fra plenen.
  • Alltid holde kjøkkenutstyr skarp og ren. Hvis et blad er kjedelig, risikerer du sjansen gli og kutte deg selv. Bruk vernehansker som skjerme fingrene fra insektsbitt og kniv og hånd saks.