Hvordan å rense Angel trompeter

October 17

Angel trompeter er vakker og unnvikende planter som blomstrer bare om natten. Også kjent ved navn datura og brugmansia, disse plantene har trompet formet blomstrer og slipp en søt duft. Angel trompeter er tropiske planter som blomstrer året i varme klima. Selv om de krever lite omsorg enn beskyttelse mot frost, trenger de sporadisk beskjæring.

Instruksjoner

•IDENTIFY om engelen trompet har begynt å "y". Dette betyr at du vil se en synlig "y" figur der stammen har vokst ut i motsatt retning. Ikke sviske angel trompet planter som ennå ikke har vokst til en "y"-form.

•Skjære av gamle vekst, ikke ny vekst. Gamle vekst er en kjedelig farge, ikke en levende grønn som nyere vekst. Beskjære av gamle vekst etter blomstring å fremme nye skudd.

•Prune ved å kutte stilker så nær bunnen av anlegget som mulig uten å kutte i til center pære av anlegget.

•Prune flettet stammer ved å fjerne bladene i stedet for stilkene seg. Flettet stammet planter er planter som to til tre stammer har blitt flettet sammen for å danne en enkelt stamme.

•Prune angel trompet røtter å fremme nye vekst. Dette fjerner anlegget fra beholderen eller bakken og sviske av mindre ytterste røttene. Ikke sviske store røtter som disse er mater røttene som anlegget skal overleve.