Hvordan å rense Abutilon

September 6

Relatert til lønn treet, abutilon eller blomstrende maple, er en oppreist, evergreen busk med blader som ligner maple. Abutilon blomster hele året og rikelig blomstrer ser veldig mye som de av hibiskus. Mange grønne tommelen heve abutilon innendørs i containere for helårig skjønnhet. Men trenger disse leggy planter beskjæring å kontrollere sine vekst, form og størrelse. I tillegg vanlig beskjæring vil sikre en sunn plante og oppmuntre blomst produksjon.

Instruksjoner

Hvordan å rense Abutilon

•Fjern død eller syke deler av anlegget regelmessig året ved å kutte av skadet grener med din hage sakser.

•Deadhead abutilon regelmessig når blomstrende blooms begynner å vil.. For å deadhead, bare hugge av shriveling blomstring. De skal falle av lett i hånden.

•Prune tips av hver gren på unge planter å oppmuntre fyldigere vekst og et godt formet anlegg. For å tips sviske, kutte flere inches av hver stamme tips med din hage sakser. Tips sviske våren når ny vekst begynner.

•Prune våren kontroll høyde som abutilon kan vokse til 10 fot høye. Redusere grener blad leddet å oppnå ønsket høyde og å oppmuntre nye grener å skyte ut etter en bushier plante.

•Skjære av greiner skyting til sidene med din hage sakser hvis du foretrekker en høy, trelignende abutilon. Tillat bare én største stammen å vokse oppover til anlegget har nådd ønsket høyde. Tips sviske største stammen å oppmuntre bushiness øverst.

Tips og advarsler

  • Abutilon er en rooty busk og ofte krever repotting årlig for å opprettholde konsekvent vekst. Hvis blader begynner å falle av eller gule, er nyplanting nødvendig. Abutilon kan tas utenfor om sommeren, men Returner innendørs før den første frosten.
  • Abutilon er hurtigvoksende. For å kontrollere størrelsen på din innendørs abutilon, kan du velge en mindre størrelse container. Større Potter øke drastisk størrelsen på din abutilon.