Hvordan å rengjøre Urine flekker fra en madrass

November 25

Hvordan å rengjøre Urine flekker fra en madrass

Hvis du har kjæledyr eller barn, er sannsynlig å ha urin flekker på en madrass fra tid til annen. Ulykker skjer, og det er ikke vanskelig å fjerne urin flekker fra madrassen. Nøkkelen er å handle raskt, hvis mulig, og fjerne urinen helt så ingen flekken eller langvarig lukt. Dyrt kommersielle produkter finnes for å hjelpe med denne jobben, men du kan bruke utstyr i hjemmet Rengjør urin flekker fra madrassen, mens spare bekostning.

Instruksjoner

•Plasser et tykt lag med papirhåndklær over området av urin flekk og bruk trykk å suge opp så mye av urin som mulig. Kaste ut urin-gjennomvåt papirhåndklær og la frisk papirhåndklær på urinen fortsette slikker urin før det finnes ikke flere overføring.

•Dekk området av urin flekk på madrassen med baking soda. Tillate bakepulver liggende på madrassen til den blir gul, og scoop den og erstatte den med ferske bakervarer brus. Holder erstatte bakepulver på madrassen til det blir hvitt og ikke veken opp lenger urin. La siste haug av natron på madrassen over natten slik fjerning av urin flekk og odor.

•Vacuum bakepulver av madrassen.

•Measure 2/3 kopp vann og 1/3 kopp hvit eddik og hell både i en sprayflaske. Riste blandingen sammen, så sjøsprøyt urin flekken rikelig. Arbeide eddik spray i urin flekken, med en ren klut.

•Sponge på stedet av urin flekk på madrassen med en ren svamp fuktet med kaldt vann. Air-Dry madrassen, forlater et vindu åpen, hvis mulig, å hjelpe tørkeprosessen og fylle rommet med frisk luft.

Tips og advarsler

  • Bruke en madrass dekselet for å beskytte madrassen fra flekker. Madrass dekselet kan fjernet og vasket, samtidig madrassen ren og frisk.
  • Unngår å tørke eller skrubbing i flekker på madrassen. Blot, dab eller legge trykk flekken som rubbing og skrubbing vil spre flekken.