Hvordan å rengjøre trafikk flekker av Berber tepper

October 2

Hvordan å rengjøre trafikk flekker av Berber tepper

Berber tepper er en vakker gulv. Det består av store ledd av teppet tacked skape en glatt overflate, som gjør det ideelt for trafikk. Men på grunn av stramme byggingen av Berber gulvteppet, kan fjerne trafikk flekker være vanskelig. Før du begynner å fjerne trafikk flekker, sikre du vakuum området grundig for å fjerne støv eller rusk fanget i teppet. Deretter bruker smidler, kan du rengjøre trafikk flekker av din Berber tepper.

Instruksjoner

•Våt en fille med rent, kaldt vann. Forsiktig blot våt rag på flekken og prøve å fjerne så mye som mulig.

•Fyll isopropyl rubbing alkohol på et rent håndkle, deretter forsiktig blot trafikk flekken. Sjekk flekken ofte for å se om det er noen forbedring. Hvis ikke, ikke prøve. For mye alkohol på Berber gulvteppet kan skade sin latex støtte.

•Mix 1 tsp. av parabolen vask vaskemiddel uten lanolin og blekemidler med 1 QT vann. Dypp et håndkle i denne blandingen og klatt på trafikk flekken. Skyll, bruke sprayflaske fylt med rent vann spray området, så blot tørr med en feilfri håndkle.

•Spray en liten mengde tre prosent Hydrogenperoksid på trafikk flekken til det bare er fuktet. La det tørke i en time, og se hvis flekken er der fortsatt.

•Anrop en profesjonell tepperengjøringsmaskin hvis ingen av disse tiltakene blir kvitt trafikken flekker på Berber teppe.

Tips og advarsler

  • For å hindre trafikk flekker, vakuum Berber teppet minst to ganger i uken.