Hvordan å rengjøre Stucco flekker fra metall vinduskarmer

April 29

Stukk er en type mørtel laget med kalk eller sement og brukes til å dekke, isolere, oppdatering og tekstur vegger og tak. Hvis stukk kommer i kontakt med Aluminiumsdører eller vindusrammer kan føre til stygge flekker og skade metall finish. Rengjør stukk flekker fra metall vindusrammene med oppvaskmiddel etterfulgt av mineral brennevin (en type maling tynnere); deretter Gjenopprett mål ved å bruke et beskyttende belegg.

Instruksjoner

•Rengjør metall grundig med såpe og vann. Bruk mild oppvaskmiddel og en mikrofiberklut, som vil holde mål bli riper. Skyll metall grundig med ferskvann. La den luften tørr, eller tørke den med Mikrofiberkluter.

•Tørk ned metall og rengjør flekker med en mikrofiberklut og mineral ånder. Mineral ånder har giftige egenskaper - bruk gummihansker for å unngå absorpsjon gjennom huden. Unngå innånding av røyk.

•Apply den beskyttende belegget med en ren mikrofiberklut og en pensel. Dunk klut eller pensel i løsningen og vri den ut slik at det er jevnt, men ikke overdrevent dempet. Dette vil sikre tilstrekkelig, stripefrie program. Den beskyttende belegget er selv utjevning og trenger ikke å være gned eller polert. Gjelde i lang, glatt slag. Fortsette å bruke hansker for å unngå hudkontakt, og unngå innånding.

•Tillat belegg tørke en dag. Bruke to til tre ekstra strøk som trengs for å lage en fin glans og beskyttende belegg. Lar hvert strøk tørke for en dag før du legger til en annen.