Hvordan å rengjøre & reparere gummi tak

September 7

Hvordan å rengjøre & reparere gummi tak

Gummi tak vedlikehold er en felles aktivitet for alle RV eier prøver å få maksimalt antall år fra sitt kjøretøy. Gummi, laget av en spesielt tøff formel kalt EPDM, kan års problemfri gratis tjeneste, men krever regelmessig renhold for å holde den i sin beste tilstand. Utføre en fullstendig rengjøring to ganger i året i det minste, om høsten og våren, og ta deg tid til Merk problemområder der selv små lekkasjer kan oppstå. Disse små reparasjonsarbeid er eieren kan repareres på liten kostnad, og du skal håndtere dem tidlig for å unngå små lekkasjer og tårer vokser i store hull og større taket erstatning regninger.

Instruksjoner

•Bruk et mildt vaskemiddel og vann for å vaske lett skitt innskudd fra taket. Nøye klatre på taket med en stige. Pass på å bruke ren, myk-soled sko å opprettholde et godt grep på taket mens du går på det og å unngå å etterlate merker. Begynner rengjøring på end opposite stigen, og jobber du mot stigen. Vask første halvdel av taket bruke nal for å skrubbe overflaten. Skyll grundig med en vannslange, så vent for første halvår tørke og deretter flytte stigen på motsatt side av taket og vaske den andre halvparten.

•Bruk flekken removers spesielt laget for rengjøring RV tak fjerne noen flekker. Har en hjelper vaske flekkfjerner fra RV sideveggene fortløpende. Kjemikaliene i den spot fjerning kan matte faktiske RV kroppen hvis ikke fjernet umiddelbart.

•Examine taktekking materialet for skadet område. Sjekk flekker der lekker har oppstått og søk etter dype gouging eller skraping der gummi vises bæres gjennom. Bruk en sonde verktøyet åsjekk langs sømmen kantene for gjenværende integritet. Sett kroken på slutten av verktøyet på kanten av sømmen og trykk forsiktig for å finne et sted hvor sømmen svikter av en eller begge sider av en søm stiger opp fra overflaten av taket da analysert. Merk skadede områder ved hjelp av et stykke kritt.

•Trekk sømmene fra hverandre for en avstand på en fot fra svikt peker. Sette på et par gummihansker. Rengjør skjøtene med en EPDM rengjøring løsemiddel fjerne limet. La løsemiddelet til tørk.

•Fargeringer EPDM limet på to gummi bitene av sømmen med en pensel. Bruke limet som nær en 8-tommers dybde under arket som mulig. Plass toppen ark på bunnen, gjenskape sømmen. Rulle over toppen ark langs segl med søm valsen fjerne all luft mellom to flatene og å sørge for både flater møte helt langs sømmens lengde. Reparerte sømmen ett døgn tørketid.

•Probe langs sømmen med sonde slik sømmen er intakt. En intakt søm er en som prober ikke klarer å skille enda litt. Gjenta reparasjonsprosessen søm hvis sømmen fortsatt skiller.

•Plasser lagt en stripe søm tape langs reparerte sømmen med en fot i hver retning. Bruk søm valsen for å trykke båndet fast på gummi overflaten. Klippe søm båndet med verktøyet kniv hvis nødvendig.

•Test passer en EPDM peel-og-stick gummi lapp over ett av utbedres plassert et sted annet enn en taket søm å reparere flat-området lekkasjer. Holde papiret støtte på plass, går dekke det skadede området, sørge for valgte oppdateringen utover skadet lekk flekk mer enn 2 inches i alle retninger. Oppgraderinger kommer vanligvis i størrelser på 6 og 12 inches. Merk plasseringen av oppdateringen på gummi med en blyant.

•Fjern noen løs biter av gummi innenfra lapp området med en saks.

•Peel beskyttende papiret fra gummi lapp og sted oppdateringen på gummi taket innenfor retningslinjene opprettet tidligere med blyant. Bruk søm valsen for å glatte oppdateringen på plass, arbeide fra center utover.

•Skjære enden fra tetningsmasse med verktøyet kniv og deretter Tilpass fugemasse kassetten inn i fuger pistolen. Plasser en perle av tetningsmasse langs kantene av oppdateringen og deretter venter to timer før urovekkende overflaten.