Hvordan å rengjøre & rense stoff fra mus avføring

April 30

Hvordan å rengjøre & rense stoff fra mus avføring

Mus slippe er ikke bare skjemmende, de kan utgjøre en alvorlig helserisiko siden noen mus kan kaste den dødelige hantavirus i urin, avføring og spytt. Hantavirus kan forårsake hantavirus lunge syndrom (HPS) hos mennesker, en ofte dødelig sykdom. Ifølge National Center for infeksjonssykdommer spres hantavirus når viruset er inhalert av mennesker. Håndtering tørket, infisert materiale medfører viruset bli luftbårne der det kan inhaleres.

Instruksjoner

Desinfiser

•Sett på hansker og en ansiktsmaske. CDC anbefaler bruk av gummi, latex, vinyl eller nitril hansker.

•Fyll 1 1/2 kopper husholdning blekemiddel i 1 gallon av vann for å lage en hypokloritt løsning. Grundig våt infiserte stoff med desinfiserende løsningen. Hvis stoffet ikke er farge-safe, du kan vaske klær og utstoppede dyr i vaskemaskinen med vaskemiddel. For å desinfisere stoff på møbler, bruk en kommersiell-grade damp renere eller sjampo.

•Fjern solid Mus avføringen som har blitt grundig dynket med desinfiserende løsningen med en fuktig håndkle, og mopp eller svamp området med mer desinfeksjonsmiddel.

•Desinfiser hansker med såpe og vann før. Dobbel-bag hansker og mus avføringen og kast i et passende avfallshåndtering system.

•Dry klær eller utstoppede dyr i en tørketrommel etter vask.