Hvordan å rengjøre PVC møbler

October 22

Hvordan å rengjøre PVC møbler

Rengjøring PVC møbler kan være utfordrende til tider. Bakt på sol skjermen, kan skitt blandet med tørket regn og mat virkelig være vanskelig å få. PVC tendens til å sakte bli svart som tiden går, selv om du tørke det ned hele tiden. Mugg flekker PVC når utenfor i regn og sol. Det finnes måter å rense den, skjønt. Avhengig av hvor mye møbler og detaljene i det, dette prosjektet kan ta litt tid, men det vil være vel verdt det med fin hvit PVC møbler igjen.

Instruksjoner

•Mix en del dish såpe til åtte deler blekemiddel i en bøtte. Sørg for å bruke gummihansker når du bruker dette renere. Du kan bruke gamle klær og joggesko i tilfelle blandinger sprut.

•Bruk en utvasking svamp og skrubbe møbler. Du må kanskje en gammel tannbørste til å komme inn stramt eller små områder av møbler.

•Rinse av med en hageslange. Kontroller om det finnes noen områder du savnet og gå tilbake og skrubb dem av. Skyll igjen.

•For møbler er ikke farget, prøve rengjøring med en Mr. Clean magisk viskelær. Rettferdig løpe det under noe vann, tørk møbler med en liten styrke, og skyll.

•For dårlig beiset, eldre møbler, prøve Zap gjeninnfører. Dette produktet er laget for fugemasse, porselen og glassfiber, men fungerer bra på PVC. Du gjenopprette ikke skinne av møbler, men det blir det ren. Bare spray den på, la det stå i 15 minutter, skrubbe skure svamp og skyll. Bland ikke med blekemiddel eller røyk kan gjøre deg veldig syk.