Hvordan å rengjøre & polsk eloksert aluminium

August 15

Hvordan å rengjøre & polsk eloksert aluminium

Aluminium er en metallisk materiale brukt til å lage elementer fra bil trim til vinduskarmer. Det er mer rust motstandsdyktig enn stål, aluminium korroderer over tid utsettes for regn og andre utvendige elementer. For å forbedre holdbarheten og forbedre korrosjonsbeskyttelse, eloksert aluminium ofte før den brukes i utendørs applikasjoner. Anodisering er en kompleks prosess der metallet er etset med syre, med electroplating. For å rengjøre og polere objektets anodisert, må du først fjerne anodisert belegget.

Instruksjoner

•Beskytter selv som du fullføre denne oppgaven. Bruk vernebriller og arbeide i et godt ventilert område når du arbeider med disse kjemikaliene. Bruk gummihansker for å beskytte hendene som arbeidet.

•Mix tørr pulverisert natriumhydroksid med vann i en stor bolle eller bøtte. Bruk en SS. natriumhydroksid for hver gallon av vann. Kontroller at du har nok av denne blandingen å absolutt dykke elementet du rense.

•Soak i anodisert aluminium i natriumhydroksid løsning. Dette materialet vil de anodisering aluminium slik at det kan renset og polert.

•Fjern elementet løsningen en gang i minuttet, og skrubb overflaten med en stiv pensel. Natriumhydroksid reagere med belegget på aluminium å produsere en filmy materiale. Børste dette materialet vekk ofte slik hydroksid kan fortsette å rengjøre overflaten.

•Ta bildet ut av bollen eller bøtte, og skyll den feilfri med kaldt vann. Tørke det helt med en ren klut.

•Sand elementet med en veldig fin-korns slipepapir fjerne riper og andre merker fra overflaten. Se etter et papir som er 800 grus eller høyere.

•Tørk elementet ren med en tørr klut for å fjerne sliping støv og sand det igjen med en enda finere grus. Prøv 1200-korn papir og sand til alle riper og merker er borte. Vaske bort sliping støv med en tørr klut.

•Apply aluminium polsk i objektet ved hjelp polering klut. Denne er utformet for å være lofrie, som vil gi renere resultater. Buff objektet med kluten å få frem den naturlige glansen i aluminium.

Tips og advarsler

  • For varer og overflater ikke lett fuktet, antyder aluminium Anodizers rådet rengjøre dem med en slipende rengjøringsprodukter og svært mild parabolen vask væske.