Hvordan å rengjøre plast bassenget dekker

June 14

Hvordan å rengjøre plast bassenget dekker

Plast dekker gir viktig beskyttelse for bassenget, spesielt i løpet av vinteren eller off-season måneder. Selvfølgelig, betyr dette at dekke seg tar full Hovedtyngden av elementene og ulike typer rusk som ellers ville falle i bassenget. Når våren og sommeren kommer, er det viktig at du rengjør overbygg før bassenget bruke. Heldigvis er prosessen med rengjøring dekselet ganske enkel. Alt som kreves er noen grunnleggende verktøy, fritiden og en solrik dag.

Instruksjoner

•Plasser en liten nedsenkbar pumpe over overbygg. Pumpen skal plasseres hvor vannet på dekselet er dypeste. Pumpens drenering slangen må utvide fra overbygg slik at vannet tapper utenfor bassenget og inn på tunet.

•Grab skimmer-polet og slå på pumpen. Som vannet pumpes fra overbygg, vil du begynne å legge merke til løv og annet rusk. Bruk skimmer-polet for å fjerne så mye rusk som mulig dekning. Hvis du ikke fjerner rusk, vil pumpen bli tett. Hvis mengden av avfall er for stor, bare slå av pumpen og fortsette skimming før du har betydelig redusert risiko for clogging.

•Continue pumpe og skimming til flertallet av vannet og rusk er borte. På dette punktet med overbygg fortsatt på plass over bassenget, begynne å legge vann til bassenget for å fylle det helt. Fordi de fleste bassenger ikke er helt utladet utenom sesongen, skal du bare legge nok vann til toppen av bassenget.

•Fjern overbygg når bassenget er fylt med vann. Hvis du har en snelle systemet, bare aktivere den hvis du vil gjøre forsiden. Ellers få hjelp fra venner eller familiemedlemmer til trekk fra bassenget.

•Spread plast bassenget dekk ut på plenen eller oppkjørselen. Med dekselet ligger flatt på bakken, bruker en hageslange og spray munnstykke å vaske bort gjenværende skitt eller skitt. Fortsette sprøyting forsiden til du er fornøyd at det er rent.

•Tillat plast overbygg liggende spredt på bakken til det air-dries helt. Etter at dekselet er tørr, dryss litt talkum på overflaten. Dette vil hjelpe beskytte plast under lagring.

•Falsing dekselet og plasserer den i et kjølig, tørt lagringsområde.