Hvordan å rengjøre & organisere huset med liten plass

May 30

Hvordan å rengjøre & organisere huset med liten plass

Små levende mellomrom kan være kilder av kaos og irritasjon, eller de kan lindre med forfriskende enkelhet. Holde ditt hjem og trange steder rene som en god start for organisasjonen. Tenk på rengjøring og organisere ditt hjem som en øvelse i enkel levende. Lære å se på hva fyller liv hjemme med friske øyne og fast besluttsomhet. Ned veien til fred i sinnet hjemme uansett hvor liten den er.

Instruksjoner

•Bruk papp bokser fra dagligvarebutikk eller brennevin store administrere prosjektet rengjøring og organisasjon. Skrive "Resirkulere" på en boks og "Bidrag" på en annen boks. Bringe boksene og et trash bag med deg når du flytter fra ett rom til et annet.

•Arbeid på ett rom til du er ferdig, deretter flytter til neste rom. Resirkuler noe som brukes, men er ikke søppel, inkludert utdaterte kuponger, gamle mottak (filler seg, eller minst rive dem opp, hvis de har personlige opplysninger på dem) og gamle blader. Plass gamle klær og hvitevarer i boksen "Bidrag".

•Rengjør hvert rom- eller ditt enkeltrom – som du organisere. Som du fjerner elementer, bruke en mikrofiberklut og Leather cleaner for å tørke ned overflater. Rengjør objektene du vil beholde, inkludert, men ikke begrenset til, bric-a-brac, hvitevarer og elektronikk.

•Opprett vidder mulig. Lagre alt i skap og skap. Fjerne elementer på skapet hyller. Bli kvitt alt du ikke lenger bruker ved å bruke ett år regelen: Hvis du ikke har slitt at Vesten i et år, donere den til noen som kan sette den til god bruk. Brett gjenværende klær og legg den tilbake på hyllene.

•La ikke plass uorganisert og skitne. Rengjør innsiden av kjøleskapet, kjøkken skap, selv under kjøkken og bad synker. Kaste bort mat som har gått dårlig i kjøleskapet. Sted rensevæsker i en eller to plast organizer kar, tilgjengelig på rabatt butikker og supermarkeder. Bruk en annen kar for svamper og oppvaskkluter.

•Organiser skap etter kategorier, foreslår fru Clean huset rengjøring nettsted. Holde brillene og retter sammen. Plasser tilsvarende matvarer, som pakken mikser, sammen i en arrangør badekar i skapet din mat. Store hår og kroppspleieprodukter i en lett å nå plast badekar i et bad skap. Holde bad såpe, sjampo og bad kluter i en dusj caddy. Rengjør og støvsuge gulv og teppe som et siste ork.

Tips og advarsler

  • Når du får stua renset og organisert, ta en stund å returnere elementene til sine plasser mens du bruker dem.. Rengjør møbler og gulv som du ser på TV. Tørk bad overflater etter hver dusj. Rent toalett, badekar og vask ukentlig.