Hvordan å rengjøre & opprettholde sement Fiber fasader

January 12

Hvordan å rengjøre & opprettholde sement Fiber fasader

Fiber cement fasader er ikke en ny idé, men mange mennesker tror. Gamle fasader brukt asbest som fiber, som ble senere funnet for å forårsake kreft. Produsentene avviklet gjør asbest fasader og kom ut med et nytt konsept som ikke er bare en ekstremt slitesterk ytterkledning, men er også "grønn" fasader av dagen. Fiber som brukes i dagens fasader er tre, som betyr ytterkledning ikke vil gi noen kjemiske eller giftige gasser. Denne fasader er lett å installere og vedlikeholde, og beste er, hvis den er riktig installert, det vil overleve mesteparten av sin opprinnelige huseiere.

Instruksjoner

•Pressure vask fasader. Kutte ytterkledning med en så gjør mye støv. Når det er installert kan du rengjøre alle støvet av forsiktig press vask. La det tørke ordentlig.

•Paint ytterkledning med en polyuretan-akryl utvendig maling. Bruker en male sprøyta vil gjøre jobben går mye raskere, men hvis du ikke har tilgang til en, rulle og friske maling. Nye ytterkledning trenger normalt to strøk, men Les produsentens anvisninger kan.

•Rengjør skitne områder ved behov. Denne fasader og maling trenger lite vedlikehold. Hvis et lite område blir skitten, kan du bare blande en halv-og halv løsning av eddik og vann og ren med en klut.

•Plasser en overflate rengjøring børste på slutten av presset skive tryllestaven og rengjør hele overflaten med en detergent laget for å brukes med press skiver. Denne typen rengjøring trenger sannsynligvis ikke gjøres for et par år, avhengig av området du bor.

•Hvis du legger på et dekk eller andre eksterne tillegg, holde det minst 2 inches fra fasader. Dette gir ytterkledning ventilasjonen rom tørke ordentlig etter regn eller snø.