Hvordan å rengjøre murstein flekker

September 7

Hvordan å rengjøre murstein flekker

De fleste murstein flekker kan rengjøres med en scrub pensel, vann eller rengjøring løsemidler. Når du rengjør murstein flekker i eller rundt hjemmet ditt, vil du forbedre utseendet og tilføre verdi til din eiendom.

Instruksjoner

•Efflorescence er en hvit pulveraktig stoff som kan ofte flekker murstein. Disse saltutslag murstein flekker er forårsaket av innskudd av salter. Mørtelen å konstruere din murvegg har en ganske stor mengde salt.

Å rengjøre saltutslag murstein flekker, bruk en stiv bristled pensel og vann. Skrubbe området og flekken Rengjør av murstein. Hvis flekker er tunge, kan du bruke en generell husholdning rensemiddel.

Hvis disse saltutslag murstein flekker fortsetter å returnere, kan dette være et tegn på at vann går inn i veggen grunnet en defekt, vannlinjen lekkasje, eller installert blinker. Ta tiltak for å hindre mulig skade å din mur.

•Du ren murstein flekker jern eller rust innskudd, bruke oksalsyre, utvannet 1:10 med vann. Ett ord av forsiktighet, kombinerer ikke rengjøring syre og vann i et metall beholder. Bruk gummihansker ved syre.

Før rengjøringsmiddel til murstein flekken, bruker vann til murstein overflaten. Dette vil hindre at rengjøringsmiddel soaking i murstein for fort. Skrubbe stained området med rengjøringsmiddel.

•Removing maling flekker fra murstein kan være vanskelig som murstein er svært porøs. Men bør du forsøke å rense murstein deg før du kaller en profesjonell. Arbeidet med å rengjøre murstein maling flekker kan betale av og spare penger.

For nyere maling flekker på murstein, bruk en løsning av trisodium fosfat (TSP). En fjerdedel kopp TSP omgås en gallon varmt vann. Løsningen gjelde murstein flekken bruker en kraftig scrub pute eller pensel. Tillate løsningen suge på murstein flekken et par minutter. Skyll med varmt vann.

For å rengjøre en eldre maling flekk på din murstein, må du ansette tunge skrubbing eller sandblåsing.

•Smoke flekker på murstein er et vanlig problem, særlig rundt en peis. Rengjør murstein flekken bruke en skure rengjøring pulver som inneholder blekemiddel. Skrubbe flekken med stiv Bristol pensel. Skyll og gjenta til murstein flekken er fjernet.

Vi har også støtt suksess med en blanding av ammoniakk og vann for å feilfri murstein flekker. Mange gjør det selv eksperter anbefaler også prøve en vann og eddik løsning.

VIKTIG: Velge den ene eller de andre metodene. ALDRI bland blekemiddel med ammoniakk.

•HAVING huset egget av noen vandal er ille nok, håndtere rydde opp gjør det verre. For å rengjøre murstein flekker forårsaket av eggene, slå til oksalsyre. Bruk de samme metodene som er beskrevet i trinn 2 ovenfor.

Tips og advarsler

  • ALDRI bland blekemiddel med ammoniakk.
  • Kombiner ikke rengjøring syre og vann i et metall beholder.