Hvordan å rengjøre Mineral flekker av en kjøkkenkran fra hardt vann

November 9

Hvordan å rengjøre Mineral flekker av en kjøkkenkran fra hardt vann

Hardt vann inneholder mineraler som kalsium og kalk. Selv om hardt vann kan påvirke alle overflater som kommer i kontakt, er en felles avslørende tegn på tilstedeværelsen av hardt vann mineral flekker på og rundt kjøkkenkran. Disse stygge, hvit, grå og svart skalerer bygge på kranen og forlate en skjemmende flekker. Ikke alle vaskemidler og hjem rettsmidler er utstyrt for å fjerne disse hardt vann mineral flekker. Ved hjelp av effektiv forsyninger, kan du rengjøre flekker hardt vann fra kranen din lett.

Instruksjoner

•Soak noen papir håndklær med hvit eddik. Lå og vikle eddik-gjennomvåt papirhåndklær på og rundt farget kranen. Kontroller at alle mineral-farget emner drøftes. La eddik papirhåndklær på flekken i minst en time eller så lenge over natten for mer alvorlig mineral innskudd flekker.

•Fjern papir håndklær fra tappekran og kast.

•Fyll nok hvit eddik i en bolle så du kan våt en gammel tannbørste i den. Dempe tannbørsten med eddik, så dryss natron over tannbørste for ekstra sliteegenskaper som trygt kranen din. Skrubbe kranen fjerne mineralet flekker løsnet av eddik-gjennomvåt papirhåndklær.

•Rinse kranen ved å tørke den med fuktig papirhåndklær. Tørr området med tørr papirhåndklær.

•Buff kranen med olivenolje å hindre mineralforekomster tilbake og legge glans. Hell en kvart størrelse mengde olivenolje på en ren, tørr papirhåndkle og gni olje inn kranens overflate.