Hvordan å rengjøre Leaf flekker fra sement

June 2

Hvordan å rengjøre Leaf flekker fra sement

Sement betong er primære materialet som brukes for balkonger, gangveier og terrasser sin rimelig pris, holdbarhet og evne til å være støpt inn nesten alle. Mens betong er lite vedlikehold, det er utsatt for flekker fra mange stoffer, herunder leaf flekker forårsaket av de naturlige tanniner som sive våt bladene. Disse flekker påvirker ikke materialet holdbarhet, men de oppretter en skjemmende opptreden. Du kan rengjøre leaf flekker fra sement med en rekke behandlinger.

Instruksjoner

•Mix nok vann med en bleking detergent som OxiClean å lage en lime. Det gjelder leaf flekker på betong og skrubbe med en kost eller stiv-bristled nylon børste. Skyll godt med varmt vann.

•Legg en quart bleke tre quarts vann, deretter legge til en tredjedel kopp vaskemiddel. Hell blandingen på flekkene og la den stå i ca fem minutter før skrubbing. Skyll området grundig med vann.

•Mix en kopp trisodium fosfat med en gallon varmt vann. Gjelder flekken og la det sitte i noen minutter før skrubbe og skylle godt. Bruk hansker og vernebriller for å hindre øyeskade og hud brannsår.

•Prøv en løsning av én del muriatic acid til ni deler vann som en siste utvei. Bruke den på flekken og la den sitte i fem til 10 minutter, og skyll grundig med vann. Bruk gummihansker og vernebriller ved denne syren, som det er svært caustic.