Hvordan å rengjøre Leaf flekker av betong

December 11

Høstløv er pen, men når de faller, de kan flekken og mar din betong. Enten det er et fortau, bremse eller selv oppkjørselen, kan disse mørke blad figurene gjøre eventuelle overflaten se gamle og skitne. I tilfelle savnet deg noen blader mens du var raking i fjor høst, er det en måte å gjøre konkrete utseende og godt renhold igjen.

Instruksjoner

Hvordan å rengjøre Leaf flekker av betong

•Spray området med vannslangen på fullt trøkk. Dette vasker bort alle partikler og hjelpe løsne bakken-i skitt.

•Sprinkle vaskemiddel med blekemidler eller blekemiddel alternativ på de fargede områdene. Pulver vaskemiddel synes å arbeide bedre som det gir også litt skure handling, men flytende rengjøringsmiddel er fin.

•Let vaskemiddel suge inn de fargede områdene i noen minutter, deretter begynne børsting med butikk kosten eller skrubbe børste. For et lite område som en fortauskant, scrub pensel er enklere, men oppkjørselen eller fortau, butikk kosten vil spare ryggen.

•Rinse med vannslangen, igjen på høytrykk, for å løfte og vaske vekk den skitne såpen og flekken selv.

•Vaske flekker vil bare forlate din betong ser flekkete. Følge opp flekkfjerning med et lett dryss av vaskemiddel for hele området, og feie det med kosten. Skyll med vann slange og alle betongen bør tørke med en jevn farge.

Tips og advarsler

  • Sjekk ingrediensene på din vaskemiddel til at de er biologisk nedbrytbart og trygt for gress og blomster rundt betongen.