Hvordan å rengjøre gamle flekker av en Knotty Pine tabell

December 3

Hvordan å rengjøre gamle flekker av en Knotty Pine tabell

En knotty pine tabell legger landlige appell til innredningen. Hvis du har kjøpt en secondhand eller har mottatt en hand-me-down, kan furu tre tabellen komme med gamle flekker. Mens overflaten flekker fra søl og dribbles kan renses av lett, må flekker som har blitt absorbert inn i skogen, som hvitt vann og varme flekker, trekkes. Du kan rengjøre gamle flekker av knotty pine tabellen, gjør det en øye-tiltalende tillegg til ditt innredning.

Instruksjoner

•Tackle flekker og hvite markeringer fra varme og fuktighet ved å legge en over overflaten av tabellen knotty pine på stedet av flekken. Varme klær strykejernet på laveste varme innstillingen. Trykk strykejernet på bomullsklut tre til fem sekunder om gangen å overføre den hvite merker eller voks fra tabellen til klut.

•Dampen en klut med hvit eddik. Vri ut klut for å fjerne overflødig eddik. Tørke overflaten av tabellen knotty pine å fjerne fett og olje flekker.

•Fyll 1 gallon varmt vann i en bøtte. Tilsett 1 spiseskje tre såpe til vannet.

•Moisten en mikrofiberklut med fortynnet tre såpeløsning. Tørke ned hele knotty pine tabellen overflaten å fjerne smuss og kake-opp på flekk saken. Skyll klut for å fjerne flekken materiale. Legg mer tre såpevann og fortsette å vaske overflaten.

•Rinse tabellen knotty pine med en fuktig klut. Tørke overflaten med en klut til å unngå fuktskader.

•Apply en skvett av hvite tannkrem til fingeren. Gni tannkrem i en sirkulær bevegelse på eventuelle gjenværende gamle flekker på tabellen knotty pine. Tørk tannkrem og flekken materiale av med en fuktig klut. Tørr tabellen med en klut.

Tips og advarsler

  • Hvis knotty pine tabellen skal brukes jevnlig for måltider, beskytte den med et spisebord pad, duk eller sted matter.
  • Istedet for benytter rengjøringsmidler som kan skrape overflaten furu, Gjenta trinnene noen ganger for å fjerne gamle, sta flekker.