Hvordan å rengjøre & drepe svart Mold på teppet

December 27

Hvordan å rengjøre & drepe svart Mold på teppet

Svart mold er en farlig helserisiko må tas med haster. Studier har vist at svart mold kan alvorlig påvirke den eldre, personer som lider av astma og andre pusteproblemer og spedbarn. Når rengjøring svart mugg fra teppe, må du kontrollere at alle mold sporene er drept. Gjenværende sporer kan formere seg og opprette verre mold problem.

Instruksjoner

•Ikke en støvmaske, og hell desinfiserende såpe og varmt vann på stedet der mold vokser. Med en stiv pensel, skrubbe området og legge mer av såpe og varmt vann blandingen på stedet. Gjenta scrub og deretter bruke filler for å suge opp fuktighet fra gulvteppet. Kast disse filler i en plastpose og binde den for salg.

•Kontroller en blanding av 10 prosent blekemiddel og 90 prosent varmtvann og slukke stedet som hadde mold. Ved hjelp av stive pensel, skrubbe blekemiddel blandingen i teppet fibrene. Regelmessig legge mer av blekemiddel og vann blandingen på stedet. Igjen, bruk filler til å trekke fuktigheten ut av teppet. Legg disse filler i en annen plastpose for avhending. Kontroller at du ikke åpne forrige posen som er tilsølt filler det som dette kan føre til noen av muggsoppsporer å lande et annet sted i ditt hjem.

•Bruk en våt/tørr vakuum å trekke mer fuktighet fra området. Ikke la området forblir for vått fordi dette kan resultere i en infeksjon av svart mold.

•Let området tørke ut for ca to dager. Du kan åpne et vindu i rommet for å oppmuntre luftsirkulasjon og hjelper tørre området på teppet.

•Gå over området med et vakuum flere ganger.