Hvordan å rengjøre Carpet flekker naturlig

July 26

Rengjøre flekker fra tepper kan gjøres trygt og effektivt bruke naturlige ingredienser. Mange huseiere velger for å bruke naturlige Tepperensing produkter på grunn av miljøhensyn, allergier, kostnad og trygghet. Naturlige gulvtepper rengjøring ingrediensene er i stand til å fjerne en rekke flekker og lukt. Heldigvis, naturlige produkter kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker for en brøkdel av prisen av kjemiske rengjøringsmidler. Følgende trinn vil forklare hvordan du rengjør carpet flekker naturlig.

Instruksjoner

•Treat lys flekker. Fyll en sprøyting flasken med en del eddik og en del vann. Spray blandingen direkte på den fargede delen av teppet. La blandingen satt til 10 minutter. Bruk en myk nylon børste til å mildt penselen flekker fra gulvteppet. Bruk et håndkle fuktet med vann til å tørke opp gjenværende blandingen. Blot tørt med en ren klut.

•Fjern kraftig flekk. Kombiner 1/2-cup boraks og 1/2-cup salt 1/2-cup eddik i en middels stor bolle. Rør blandingen til den blir en lime. Bruke en sjenerøs mengde blandingen på flekken. Forsiktig arbeid lim inn stained området til det er mettet. Kan sette i 2 timer. Vakuum tørket blandingen fra gulvteppet. Bruk en dempet klut for å fjerne eventuelle gjenværende rester og blot tørr.

•Fjern frisk flekker. Helle en sjenerøs mengde club soda direkte på flekken. Bruk en tørr klut til å forsiktig blot området. Gjenta denne prosessen så mange ganger som nødvendig før flekken fjernes fullstendig. Slutten av blotting området med en ren tørr klut før det er tørre.

•Rengjør opp urin fra kjæledyr flekker. Bruk en tørr klut eller papirhåndkle til å suge opp urin som mulig. Kombiner 1 1/2-qt varmt vann med én kopp eddik i en middels badekar. Bruk en svamp for å bruke blanding på stained området. Gni blandingen inn i et teppe, og skyll svamp mellom programmer. Bruk en tørr klut for å viske bort eventuell gjenværende fuktighet. Når teppet er helt tørt, dryss bakervarer brus på området der flekken ble plassert. La på i 20 minutter. Vakuum området grundig. Blandingen av eddik og natron vil drepe bakterier og eliminere urin lukt.

•Fjern fett flekker. Plassere en absorberende håndkle på fett flekken å absorbere fuktighet. Ikke trykk håndkle i teppet. Dermed vil bygge fett flekken videre inn i et teppe. Fjerne håndkle. Helle en sjenerøs mengde maisstivelse på flekken. La satt for 24 timer. Vakuum opp gjenværende maisstivelse. Bruk en myk nylon børste til å fjerne eventuelle gjenværende rester fra teppe fibrene.

Tips og advarsler

  • Gjøre en colorfastness patch test før du bruker et rengjøringsmiddel på teppet.