Hvordan å rengjøre brenne flekker fra en hvit brødrister

March 13

Hver gang du bruker din brødrister, risikerer du etterlot flekker. Brenne flekker oppstår når mat fanger brann i ovnen, og som ofte skjer på grunn av upassende rensning. Noen matvarer som faller av skuffen er utsatt for brann når du bruker ovnen i fremtiden. Når du tilfeldigvis miste mat på utsiden av ovnen, brenne de høye temperaturene maten på hvite overflaten. Rensing og fjerner dem brenne flekker gjenoppretter skinnende hvite overflaten av ovnen.

Instruksjoner

•Trekk ledningen fra veggen, vente på brødristeren avkjøles og deretter Fjern skuffen fra innsiden brødrister ovnen. Traff skuffen hardt mot innsiden av din søppelbøtte, banke løs alle rusk eller brent på mat stakk til overflaten av skuffen.

•Fyll kjøkkenet synke med noen dråper avfetting parabolen såpe og varmt vann. Slipp skuffen i sudsy løsningen og la skuffen satt i noen minutter. Skrubbe skuffen med nylon scrub pensel, som bør løsne noen brent på matvarer og ren unna brenne merker.

•Scrub rack med brødrister ovnen med avfettingsmiddel parabolen såpe og varmt vann. Hvis stativet er permanent festet til ovnen, skrubbe løsningen på med kratt pensel og tørke med en fuktig klut. Hvis skuffen løsner, vask den i kjøkkenvasken.

•Mix like deler destillert hvit eddik og vann i en sprayflaske. Spray løsningen på innbrente merker på utsiden av brødrister ovnen. Skrubbe løsningen med nylon skrubbe børste og stryke noen rester med en fuktig klut. Hvis flekker vedvarer, gni løsningen på og la det sette fem minutter før skrubbing.

•RUB natron på eventuelle gjenværende brent merker eller flekker. Gni en fuktig klut over flekken, bruke bakepulver som et slipemiddel som løfter av flekken. Tørk av resten med en fuktig klut og tørk med en frisk.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk stålull eller noen rengjøringsmidler på brødrister ovnen, disse produktene kan fjerne hvit finish og avsløre metall under.