Hvordan å rengjøre badekaret keramiske fliser

June 14

Keramiske fliser er en populær mur dekker for badekar områder. I motsetning til malt eller tapetserte gips er keramiske fliser fuktighet motstandsdyktig og lett å omsorg for. Fliser kan være grunnen, er det noen vesentlige som er viktig å huske når du rengjør flisen rundt badekaret ditt.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes keramiske fliser rundt badekaret ditt vaskemiddel eller fliser renere. Ikke bruk en harde rengjøringsmiddel eller en at det slipende, som det vil ripe flisen. En blanding av 1 kopp eddik blandet i en gallon varmt vann vil ren skitt av din keramiske fliser, samt fjerne hardt vann innskudd. Ikke bruk såpe eller en olje basert rengjøringsmiddel.

•Rinse keramiske fliser med en ren fuktig klut. Bruk ikke en slipende eller det kan ripe din brikke.

•Rengjør grout rundt badekaret ditt keramiske fliser regelmessig. Injiseringsmasse linjer vil er tøffe og tiltrekke skitt og blir mørkt og skjemmende. Bruke en tannbørste, gjelder grout renere grout og skyll den ren. Ikke bruk blekemiddel på grout som det kan discolor. Et lim av hydrogen peroxide og eddik fungerer godt å rense fuger.

•For å hindre grout soaking opp fuktighet og bli mildewed, forsegle grout rundt din badekar fliser. Grout tetningsmasse kan kjøpt og brukt en sprayflaske eller en liten pensel.