Hvordan å Regrow Cilantro

November 12

Hvordan å Regrow Cilantro

Koriander (Coriandrum sativum) er et krydder i mange kulinariske retter, men er kanskje best kjent for sin bruk i meksikansk mat. Det er et utmerket tillegg til hjem urtehagen kan dyrkes utendørs eller i containere. Koriander er ulikt mange andre populære urter, som persille og basilikum. Den foretrekker kjøligere temperaturer regrow ikke også etter innhøsting. Koriander er ofte høstet bare én gang. Det kan imidlertid regrow en gang, men ikke så effektivt som først.

Instruksjoner

• Vent til cilantro vokser minst 4-6 tommene lang å høste. Det tar ca 40 til 60 dager etter seeding for koriander å nå denne høyden.

•Pinch eller klipp av cilantro 1 tomme over jord linjen. Noen gartnere trekke opp hele anlegget eller klippe det under jord linjen, men å regrow anlegget, klemme eller klemme over jord linjen. Høste en hele cilantro plante samtidig eller harvest stengler og blader etter behov når det kommer minst 4-6 inches høy.

•Continue å omsorg for din koriander så det vil regrow en gang. Holde den i et kjølig hagen eller hjem, med morgensolen men ettermiddag skygge. Vann det nær bunnen av anlegget og holde jorda litt fuktig. Ikke repot det.. Det ikke billettpris frisk etter røttene er forstyrret.

Tips og advarsler

  • Så frø annenhver uke for en kontinuerlig høst.