Hvordan å Refinish tre kjøkkenet tellere

January 3

Mens granitt, keramiske og Formica er vanlige materialer for kjøkken benkeplater, få materialer sammenligne til eldgamle appell av naturlig tre. Kjøkken benkeplater laget av tre krever spesiell omsorg å holde dem og utføre sitt beste. Refinishing en gamle eller ødelagte tre countertop bidrar til å gjenopprette sin naturlige skjønnhet.

Instruksjoner

•Rengjør tre benken. Skrap av alle partikler med en maling skraper. Unngå gouging eller hjørnene av skrapen å grave i overflaten av tre. Tørk av løsnet rusk med et håndkle. Spray generell kjøkken renere over tre overflaten. Bruk en myk svamp for å rengjøre veden, fjerne fett og overflaten flekker. Skyll med ferskvann, og la de tre tørre.

•Gå over benken med 50-korns slipepapir. Bruker hendene eller en makt sander, arbeide i retning av korn. Tørk støvet tre med et håndkle. Undersøk de eksponerte på overflaten, og sand ned eventuelle gjenværende flekker eller ujevnheter med grovt sandpapir. Bytt til en finere-grade sandpapir for å fjerne råhet. Avslutt med en sandpapir karakter av om lag 100. Tørk countertop med en tack klut for å fjerne alle spor av lo og støv.

•Apply et lett lag av mineralolje til forberedt tre overflaten. Dyppe en ren pensel i mineral olje og bruke det på benken, børsting med korn av skogen. Belegge hele overflaten. Tørk opp noen drypp eller søl. La mineralolje absorbere i tre i ca 10 minutter. Bruk en myk, ren klut til massasje olje i tre. Fjern overflødig mineralolje med en tørr klut.

•Buff på benken med et stykke semsket klut. Bruk små sirkulære bevegelser, opprette en med glans.

•Hold refinished tre ser sitt beste av oljebehandlinger det en gang hver to til tre måneder. Avgjøre når det krever oljebehandlinger av dryppende vann på veden. Hvis vannet perler opp og forblir på overflaten, kan du vente bruke mineralolje. Men hvis tre absorberer vann, er det tid for en annen strøk av olje.

Tips og advarsler

  • Unngå å bruke polyuretan avslutning på en kjøkkenbenken. Varme retter og kniver kan mar denne myke belegg, opprette en grov, lite attraktivt utseende.