Hvordan å Refinish sol-skadet tre dører

November 9

Hvordan å Refinish sol-skadet tre dører

Dører er kan gi besøkende med sitt første inntrykk av ditt hjem. Tre dører kan forbedre utseendet av ditt hjem, men sol-skadet dører kan avlede oppmerksomheten fra det. Dessverre tredører har tendens til Vær raskere enn stål-belagt dører, spesielt på steder gjenstand for intens sollys. Refinishing en sol-skadet tre dør å reparere eksisterende feil og minimere ytterligere skade.

Instruksjoner

•Trykk hengselet pinnene ut med en hammer. Fjern døren fra hengslene. Bruk en skrutrekker til å ta av dørhåndtak, deadbolt låser og hengsler. Dekk toppen av din sagkrakker med et lag av gamle håndklær å beskytte overflaten av døren. Lå døren på sagkrakker, plassere den utvendige siden opp.

•Sand ned eksisterende male eller Avslutt med en makt sander og 80-korns slipepapir. Bruke lett trykk, flytte din makt sander langs tre paneler i retning av korn. Buff av finish på alle din brede, flate overflater på denne måten. Stopp slipe så snart du avslører bare tre. Tørk partikler fra døren din med en ren klut.

•Apply en kjemisk stripper kurver, rygger og riller. Bruk en liten svamp eller bomull swab for å arbeide stripper i innrykkene. Tillate stripper angi tidsperioden som anbefales på produktet etiketten. Tørk av den myknet finish med en ren, myk fille. Fjerne gjenstridige områder med maling eller lakk med andre programmet av stripper. Bruk en fuktig klut til å tørke av eventuelle rester.

•Fjern støv, lo og maling partikler. Børste synlig skitt med en tørr klut. Tørk døren med et stykke takle klut for å fjerne små partikler som lett vises. Disse små hår og støv specks kan forårsake støt i fullføre og øke risikoen for peeling og flassing.

•Apply et lag med UV-bestandig lakk eller polyuretan, merket for utvendig bruk. Bruk lange slag retning tre korn. Bruke et tynt lag for å unngå bobler og drypp. La første strøk av ferdig tørr for det anbefalte beløpet av tid. Unngå å berøre mål stund den avvender. Bruke en andre strøk over første strøk.

•Sett dørhåndtak, deadbolt og hengsel maskinvare en gang ferdig tørker helt. Henge på døren tilbake på dørkarmen.

Tips og advarsler

  • Bruk kjemisk strippere, polyuretan er ferdig og lakk på godt ventilerte steder.