Hvordan å Refinish skapdører med plast finér

April 1

Hvordan å Refinish skapdører med plast finér

Finér cabinetry er en billigere enn ekte hardt tre og er ofte laget for å etterligne utseendet til en naturlig tre finish. Plast finér kan bli falmet eller riper over tid; mens finér ikke kan bli farget, er en maling jobb mulig. Så lenge nøye planlegging blir tatt alvorlig, kan finér skap kunne bringes tilbake til livet med et par strøk med fersk maling. Alltid la din skapdører rikelig tørketid før du prøver å bruke dem igjen. Ellers kan de holde seg til kabinettet basen.

Instruksjoner

•Fjern dørene fra skap ved å skru ut hengslene. Antall dører og plassere en tilsvarende tall i kabinettet som døren tilhører. Dette vil eliminere muligheten for å erstatte dørene i feil rekkefølge senere. Bruke maler tape for å lage en nummerert etikett som ikke vil føre til en permanent preg.

•Fjern referansene og trekker fra CAB dørene.

•Rengjør dørene med en fett-skjæring rengjøringsmiddel, som TS. Fordi kjøkkenskapet er utsatt for år av røyk og hender dekket i matlaging oljer, er det spesielt viktig for å sørge for å gjøre en grundig rengjøring jobb - maling vil ikke holde seg til en sotete overflate. Skyll såpe rester fra skap og la dem tørke.

•Examine dørene for sprukket finér. Fylle alle sjetonger eller hull med en epoxy filler.

•Sand dører med #120 eller #220 grus sand papir. Slipe overflaten vil litt grov opp overflaten og gi paint noe å grep på--finér er glatt og ikke sannsynlig å følge godt for å male uten sliping.

•Bruk en tack klut eller fuktig fille fjerne støvpartikler som opprettes under sliping.

•Prime dører med en hurtigtørkende oljebasert primer. Bruk en roller for å unngå innlevering penselstrøk. Tillate primer tørke helt; bruke anbefaling av produsenten for å bestemme den primer tørketid.

•Apply en oljebasert maling eller lakk maling designet for cabinetry. Vannbasert maling kan også brukes, men vil ofte ta mye lengre tid å kurere helt. Bruk en roller for å bruke maling slik at du ikke vil se penselstrøk. At malingen tørke i minst to timer og deretter legge til en andre strøk. Når malingen er tørt, feste håndtak og erstatte dørene.