Hvordan å Refinish mørke flekker på tre

September 22

Hvordan å Refinish mørke flekker på tre

Mørke flekker på tre er et vanlig problem. Disse stedene er vanligvis forårsaket av vann som ikke var umiddelbart fjernet. Andre årsaker til mørke flekker på tre er urin fra kjæledyr og kake-opp på rusk. Hvis forårsaker natur stedet ikke er raskt rettet, kan problemer videreutvikle med tre med fordreining, mold og mugg vekst og selv muligens råtner. Når årsaken er løst, er det ganske enkelt å refinish mørke flekker på tre.

Instruksjoner

•Determine årsaken til de mørke flekkene på veden. Flekker forårsaket av vann og av urin fra kjæledyr trenger to forskjellige korrigerende handlinger på grunn av syrlig urin.

•Bruk lett slipende sandpapir til sand forsiktig området for å fjerne flekken og fjerne strøk. Fjær sliping i rundt tre å blande reparasjon jobb.

•Dampen en fille i en halv blekemiddel og halvparten vann løsning, og lå over området i ca 30 minutter for vann-forårsaket flekker. Etter 30 minutter, tørk området og la det tørke. For urin-forårsaket flekker, lå en klut fuktet med hydrogenperoksid løsning over området. Sjekke hvert tiende minutt til stedet er løftet; deretter rengjøre området og la det tørke.

•Stain og clear coat området hvor mørke stedet var. Du må kanskje ta en prøve av tre og flekken farge til din lokale jernvarehandel til skikkelig match flekken farge til andre tre.

Tips og advarsler

  • For virkelig dårlig mørke flekker, eller de der tre er allerede fordreining, må du erstatte den delen av tre.
  • Når du bruker tre flekker og klart frakker, sørg for tilstrekkelig ventilasjon er tilgjengelig når du bruker det. Gasser fra disse produktene kan være farlig.