Hvordan å Refinish meksikanske leire fliser

October 29

Hvordan å Refinish meksikanske leire fliser

Meksikanske leire fliser, også kalt Saltillo flis for byen i Mexico hvor det er vanligvis laget, er myk og porøs når den er uferdig. Når meksikanske leire fliser gulvet ble installert, bør det har vært forseglet for å beskytte den fra flekker. Over tid etter regelmessig bruk fordelen gulvet av refinishing. Refinishing meksikanske leire fliser innebærer stripping gamle tetningsmasse og bruke en ny strøk.

Instruksjoner

•Test din meksikanske leire fliser for å se hva slags fugemasse er beskytter din brikke. Bruke noen vannløselige gulvet stripper på et iøynefallende sted på gulvet. Hvis sealer blir prioritert i 10 minutter, det er vannløselige og du kan fortsette å arbeide med vannløselige gulvet stripper. Ellers sealer er polyuretan-basert, og du trenger en løsemiddelbasert stripper.

•Rengjør meksikanske leire fliser gulv grundig. Plasser maskeringstape rundt kantene på gulvet å beskytte tilstøtende overflater fra gulvet stripper.

•Arbeids på en seksjon av gulvet på en gang, spre gulvet stripper på den meksikanske leire flisen med en ny mopp. La stripper fungerer på flisene i 10 minutter, følger instruksjonene på flasken.

•Passer en etasje maskinen med en etasje stripping pad. Slå på etasje maskinen, og Flytt det over delen av gulvet der hvor du anvendt stripper, utsette uferdige meksikanske leire fliser. Tørke opp overflødig stripper.

•Gjenta trinn 3 og trinn 4 til du har fjernet hele gulvet.

•Rinse meksikanske leire fliser med vann for å fjerne eventuelle gjenværende stripper. Skrubbe eventuelt under skyllingen. Deretter rengjøre fliser med et gulv renere passer for utette leire fliser. La gulvet tørt og vakuum opp støv.

•Fyll din brikke sealer i en bøtte, og spre det på meksikansk leire fliser med en ny svamp mopp. Dekk både flisene og grout. Bruke et andre lag med sealer hvis leire fliser absorbere sealer raskt eller produsentens instruksjoner angir dette. La sealer tørke i henhold til retningslinjene fra produsenten.

Tips og advarsler

  • Bruk nye mopper for hvert trinn slik at såperest ikke blir blandet med stripper eller sealer. Bruk en frisk mopp når sealer slik stripper rester ikke bli blandet med sealer.