Hvordan å Refinish malt kjøkkenskapet

July 23

Over tid, kan overflaten av malt kjøkkenskapet svekkes på grunn av hyppige cleanings, hard slitasje og chipping eller avskalling av maling. Skap i sterkt sollys kan falme eller gul, og for mange maling jobber kan bli tykkere overflaten, skjule detaljene for den underliggende regjeringen. Refinishing skap vil gjenopprette dem til god stand.

Instruksjoner

Refinishing malt kjøkkenskapet

•Fjern alle kjøkken skap dører, skuffer, hengsler og håndtak. Plass all maskinvare på ett sted å vurdere for stripping eller rengjøring eller å finne erstatning. Hengsler bør erstattes hvis hengselet er slitt, rustne, bøyd eller har blitt trukket fra kabinettet forårsaker hengsel og fest til splay. Det bør også erstattes hvis hengselet ble malt over på et tidspunkt, og maling fortsatt dypt fast i hengselmekanisme. Lys maling langs kanten kan ofte fjernes med en liten stripper eller lett sliping. Maskinvare bør erstattes hvis threading på den interne kvinnelige "mutter" har vært frastjålet. Vanligvis hvis én eller to deler skiftes ut bør hele settet erstattes slik at alt skal samsvare. Tørke ned dørene eller skrape fra alle synlige skitt.

•Opprette en plass i en garasje eller utenfor området for stripping av maling. Hvis du skal skyll stripper med varmt vann, bør dette være nær en slange. Med stripper vask produktet slangen er ikke nødvendig. Hvis stripper vil være skylles av utsiden, vann lukke planter og plen hvis de er å skylle der vannet kan strømme. Vannet vil fungere som en barriere for å beskytte anlegg mot kjemikalier i vannet må skylling. Hvis mulig, gjøre din stripping i et skyggefullt sted.

•Plasser plast sheeting på bakken i arbeidsområdet. Angi skapdører og skuffer i rader, slik at minst 3 fot mellom rader til å knele, slik stripper kan brukes.

•Bruk sikkerhet beskyttelse og bruke Citristrip (eller andre stripper) malt overflate. Citristrip er ikke så etsende som løsemiddelbaserte strippere, og det lukter appelsiner. Bruk den til den er tykk på veden overflaten. Stripper bør stå i 15 minutter. Det kan synes å tørke ut hvis området er solfylte eller for varmt. Spray rubbing alkohol på stripper å holde dem fuktige. Lakk vil boble opp eller løfter når det fungerer.

•Bruk skrapen og 3M scrub pad fjerne stripper og maling fra overflater. Bruk kanter for å rengjøre alle hjørner eller støpt områder.

•Sett vannet tyv kortet og en slange som en innsiden tappekran og slå på varmtvann. Når vannet kommer varme fra slangen, skyll stripper av tre. (Hvis du bruker kaldt vann, stripper vil klumpe seg opp og holde seg.) Motstandsdyktig skrubbe områder med børste til å prøve å oppnå reneste døren mulig.

•Gjenta den samme prosessen for kabinettet ansikter inne kjøkkenet, unntatt bånd av og dekk med duken områder ikke blir strippet. Bruke Citristrip stripper vask i stedet for varmt vann til den endelige skylling.

•Tørk alle tre tørr og flytte alle våte rotet til en liten inneholdt flekk som er ute av veien. Fastslå om de tre korn har løftet på skap og dørene ved å trykke på veden overflaten med fingrene. Hvis det er rygger, korn har åpnet. Bruk sparkel og trelim for å fylle alle sprekker, hull eller hullene (spesielt hvis du skal endre maskinvare).

•Bruk sander, flytte fra det grove grus til det fine grus rydde opp tre og gjør overflaten glatt og klar for maling. Hvis skap vil bli farget, ta ekstra forsiktighet som ingen maling eller stripper forblir på veden. Tørk alle tre flater med en klut eller tack.

•Linje i skuffer og dører i rader på plastfolie og maling. Prøv å fjerne alle penselmerker. Skum valsen fungerer godt for å fjerne striper. Flere lag er vanligvis nødvendig. Hvis underliggende tre furu, må du forsegle furu fra harpiks problemer før maling. Lar hvert strøk tørke godt før annen urt. (Mest Akryl maling tørke for berøring i en til to timer og er klar for en annen pels i seks til åtte timer. Varmere temperaturer vil gjøre malingen tørker raskere.)

•Examine maskinvare for stripping eller erstatning. Malt hengsler kan være svært vanskelig å rense. Stripper skal fungere, men liten børster eller verktøy kan også være nødvendig å rydde trange steder. Refinish gammel maskinvare ved å plassere maskinvaren på gammel papp og spray maling.

•Installer maskinvaren på skap og skuffer. Installere refinished dørene på skap.

Tips og advarsler

  • Vurdere å erstatte maskinvaren og hengsler hvis de er datert, men ikke skadet. Ta gamle hengslene å lagre og matche dem akkurat for det beste resultatet.
  • Holde stripping og maleri produkter fra barn og dyr.