Hvordan å Refinish lakkerte tregulv

March 7

Refinishing tregulv kan være en kostbar venture hvis du ikke har den nødvendige elementer og kunnskap før du begynner. Men med riktige forberedelser og materialer, kan du slitt gulv ser som nye igjen.

Instruksjoner

•Sett på alle sikkerhetsutstyr, fjerne alle elementer fra rommet. innbringe lakk, sanders og andre nødvendige elementer. Bruke en sparkel, fjerne noen spiker i gulvet. Dekk alle oppvarmet vents med et håndkle eller plast ark. Stenge hele området ved henging plast ark og taping dem stengt på noen døråpning fører inn i rommet.

•Apply sliping papir til maskinen og begynne sliping over gulvet, arbeider med korn av skogen. Bruk en hånd sander for å fjerne alle lakk fra kantene på gulvet. Erstatte sandpapir behov - lakk vil slites det raskt og føre til gum.

•Rengjør alle støv og rusk å bruke koster og et vakuum. Ta et fuktig håndkle og kjører det langs gulvet begynt i den ene enden og arbeider mot den andre.

•Fjern fra rommet noe utstyr, skitne håndklær og andre verktøy enn malerens verktøyet, lakk, bøtter og lakk påføring.

•Mix lakk til bøtte og gjelder hele gulvet. Gjør noen skapplass og små lukkede områder først. Ferniss på gulvet arbeider fra tørt til vått, lengst fra døren og arbeide mot det.

Tips og advarsler

  • Hvis klar lakk, bruk noen flekker først tillate flekken tørke ordentlig. Sand flekken med 220-korns slipepapir. Bruk tre til fire lag helt stain gulvet. Les alle retninger før du begynner. Arbeide i små til gulvet er ferdig for å sikre en grundig jobb.
  • Hold alle olje-gjennomvåt filler fra noen flamme eller varme som de er veldig brannfarlige og en brannfare. Aldri ta av sikkerhet elementer mens du arbeider i rommet. Ikke plasser olje-gjennomvåt filler i en haug og la dem - det kan føre til selvantennelse.