Hvordan å Refinish ingen voks gulv

November 9

Hvordan å Refinish ingen voks gulv

Ingen voks etasjer er utformet for å tåle mye foten trafikk og være lite vedlikehold. Fordi disse gulvene er laget med en "innebygd" shinny finish de ikke trenger å være oljet eller vokset. Dessverre disse gulvet er ikke så langvarig som fliser eller parkett. Når ingen voks gulv mister sin glans du bare har to levedyktige alternativer: ta det opp og erstatte den eller refinish det. selv.

Instruksjoner

•Vacuum nei-voks gulvet å få opp alle støv, hår og pet pels. Kombiner 1 del TSP med 4 deler vann i en bøtte. Tørke ingen voks gulvet grundig med TS/vann blanding. La gulvet tørke helt før du fortsetter.

•Åpne windows å forbedre luftstrømmen og ventilasjon. Satt på vernebriller og en støvmaske. Knytte medium-korns slipepapir til en sander og forsiktig sand overflaten av ingen voks gulvet. Sand gulvet nok grov overflaten men ikke trenge gulv. Vakuum og mopp igjen for å få opp alle pusset partikler.

•Spread en tynn, med lag med primer på ingen voks gulvet med pensel eller rull. La tørke i to til tre timer. Deretter Bruk en annen tynne lag med primer. La tørke i den samme tidsperiode.

•Apply en første, tynne strøk av oljebasert maling over tørket primer. La tørke i henhold til produsentens anbefalinger. Deretter Bruk minst to mer tynne lag av oljebasert maling. La malingen tørke og satt i ingen voks gulvet for fem til sju dager før du bruker.