Hvordan å Refinish glassfiber svømmebasseng med en gelcoat

March 12

Hvordan å Refinish glassfiber svømmebasseng med en gelcoat

Gelcoat er som beskyttende maling for glassfiber bassenger. Den kommer i forskjellige farger og danner et beskyttende lag som holder i år. De fleste gel strøk i bassengene siste gjennomsnitt ca 15 år, noen ganger lenger, før den må byttes. Når din gelcoat må erstatte, sjekk din værmelding før du gjør - gelcoat tar tre dager for fullt stivne og det bør ikke bli våt i denne perioden. Det er en tidkrevende prosess, å være sikker, men minst du trenger bare å gjøre det en gang hver par tiår eller så.

Instruksjoner

•Drain bassenget som du normalt ville. Hvis bassenget har sin egen avløp, bruke den. Ellers får en nedsenkbar pumpe, eller sump pumpe, og renne alt vannet. Noen byer og tettsteder har lover mot ut klorvann i kloakksystemet, så sjekk med din byen office før du gjør dette. Hvis du er usikker, uansett dechlorinate i vannet ved hjelp av en kommersiell dechlorinator eller la vannet sitte i solen for fire til sju dager uten å legge mer klor.

•Rengjør bassenget er indre flater grundig. Fylle en bøtte med varmt vann, Legg den anbefalte mengden foretrukne kommersielle bassenget rensemiddel og bruke scrub pensel til å gjennomsøke hver tomme av bassenget. Skyll løsningen bort og la bassenget tørke helt.

•Strip den opprinnelige gelcoat fra gulvet og veggene i bassenget. Knytte en fin-korns slipepapir til en håndholdt sander og buff av laget av gelcoat. Gjør dette for hver overflaten du planlegger å refinish.

•Sweep opp biter av gelcoat og støv som har samlet på gulvet i bassenget fra sliping prosessen. Kast rusk. Coat en ren fille med aceton og tørke ned hver overflate bassenget for å fjerne eventuelle gjenværende rester. Tillate bassenget tørke.

•Fyll en bøtte med nok gel coat løsningen på frakken Pools overflater med ett lag. Legg til herding sammensatte og bland godt. Emballasjen har informasjon om hvor mye du skal bruke for din utvalgsstørrelsen og hvor mye herding sammensatte til. Følg instruksjonene tilsvarende og hell i forberedt gelcoat i maling skuff.

•Bruk en maling roller å spre en enda lag med gel på veggene og gulvet av bassenget. Arbeide raskt slik at gelcoat i maling skuffen ikke tørke ut før du er ferdig. Hvis bassenget er spesielt stor, med en partner. Tillate gelcoat tørke en til tre timer.

•Mix en andre batch av gel coat og bruke det på samme måte du brukte før. Tillate gelcoat tørke, og forherde tre dager før du fyller bassenget med vann. Hvis prognosen krever regn før denne perioden er over, dekke bassenget som normalt når du lukker det for vinteren og la bassenget sitte en dag eller to etter regnet avtar.