Hvordan å Refinish gamle tregulv uten sliping

July 26

Hvordan å Refinish gamle tregulv uten sliping

Tregulv kan vare i generasjoner, men finishen på dem ikke. Fullt refinishing gulv vanligvis innebærer sliping det ned til bare tre, fjerne det hele øverste laget av korn, så re-farging og re glossing. Men dette kan gjøres bare et par ganger i et gulv levetid før mye av overflaten tre er borte, så unngå sliping mulig. Hvis glans laget er utslitt, men flekken er fortsatt i god form, skjermen gulvet i stedet. Dette sliping alternativ fjerner bare glans slik at du kan erstatte den.

Instruksjoner

Legg et gulv buffer med sine tyngste screening pad. Buff gulvet, kjøre maskinen med retningen av styrene og arbeide deg gjennom rommet fra en kant til den andre, tar av det øverste laget av eksisterende glans. Skjermen gulvet. Vakuum grundig.

•Legg buffer med en middels-slitasje pad. Buff gulvet igjen, på samme måte som før, å ta opp sist av glans. Vakuum området.

•Buff gulvet en tredje og siste gang med ditt beste nivå av screening pad glatt og rengjør overflaten. Vakuum grundig. Resultatet bør være en helt kjedelig og flatt etasje, med alle glansen gått, men med opprinnelige flekken fortsatt på plass.

•Stir din kan av polyuretan forsiktig og unngå riste den. Hell ned en dam av polyuretan hjørne av gulvet som er lengst fra inngangen. Hell den i en linje vinkelrett retning av gulvplankene og så lenge puten på din gulvet glans applicator.

•Still applikatoren i glans og trekke det sakte bakover, over gulvplankene, kjører i samme retning som plankene. Legg til flere polyuretan og gjenta, trekke det over hele lengden på gulvet og deretter tilbake. Gjøre gulvet og la det tørke i åtte til ti timer.

•Buff tørket glans med fine sandpapir veldig lett for hånd - akkurat nok å matte skinne. Vakuum området.

•Lay en andre strøk av polyuretan på samme måte som først. La det tørke. Hånd-sand og vakuum.

•Lay en tredje lag med polyuretan. La det stå 48 timer før du bruker gulvet.