Hvordan å Refinish furu tre møbler

August 16

Hvordan å Refinish furu tre møbler

Møbler er en holdbar, elegante tillegg til et hjem. Den har definere kvaliteter som krever riktig behandling hvis de skal bevares. Som de fleste tre flater er furu tre møbler sannsynlig å miste sin finish over tid. Dette kan resultere i en kjedelig eller livløs utseende, som fører til mer alvorlige problemer etter langvarig forsømmelse. Heldigvis vil refinishing furuskog med flekken og lakk fornye og beskytte møblers tilstand.

Instruksjoner

•Sand furuskogen med en 100-korn sliping svamp å fjerne eksisterende finish og jevne ut riper, smuss og annet underskriver av slitasje. Dette forbereder overflaten en flekk mens de eliminerer ufullkommenhet og urenheter.

•Dust furu fjerne løs sagmugg og grus igjen etter sliping. Tørke ned tre med en tack klut for å fjerne eventuelle gjenværende spor av støv.

•Mix en kan av tre flekken ved hjelp av den medfølgende gripende pinnen. Flekken fornyer og jevner ut furu tre naturlige farge. Pensle en enkelt belegge på møbler med en naturlig børste; Bruk en fille for å tørke overflødig raskt før det tørker. Kan flekken til tørre over natten.

•Saturate tørr furuskogen med en sliping sealer med en ny pensel. Pensle sealer i retning av de tre korn. Vent til det å bli tørre.

•Glatt møbler med en 280-korn sliping svamp å forberede den for tetting. Polyuretan tre ferniss gjelde furuskogen med skum pensel eller maler fille; Denne beskyttende belegg bevarer møblers utseende og gir en holdbar, pulserende finish. Tillat første strøk tørre over natten.

•Sand tre med 280-korn sliping svamp. Behandle furu med en til to flere programmer av lakk, men la dekkhårene unsanded. Flere strøk sikrer at nødvendig fuktighet er forseglet i skogen for å hindre cracking og tørking.

Tips og advarsler

  • Alltid velge et godt ventilert område når du arbeider med tre flekken eller lakk å unngå innånding av røyk.