Hvordan å Refinish furu gulv

October 20

Hvordan å Refinish furu gulv

Tregulv er en av de mest populære utførelser tilgjengelig i dag. De er kjent for å legge til varme, karakter og et unikt utseende til hjem. Mange hus i østlige og sørlige USA har vakre gulv, mange av som er skjult under teppet eller andre utførelser. Hvis du oppdager furu gulv i ditt hjem, er det mulig å refinish overflaten for å la den nye utseende. Denne prosessen krever sliping, tetting og flekker. Med den store variasjonen av flekker og farger tilgjengelig, kan du avslutte en etasje for å matche noen innredning. Avhengig av rommet, kan dette prosjektet gjennomføres på bare noen få dager.

Instruksjoner

•Kontroller overflaten for spredt negler eller staples før du begynner. Hammer alle negler fast på plass, eller fjerne dem hvis de er bøyd eller skadet. Fjern alle gulv stifter med klo slutten av hammer. Gulvet skal være glatt før sliping, så sandpapir ikke bli revet.

•Rent en orbital sander fra oppussing eller jernvarehandel. Tradisjonelle gulvet sanders er tungt og vanskelig å kontrollere. Furu er slik et mykt tre, må du bruke en lett-å-kontroll orbital sander for å minimere huljern og riper.

•Plasser en 80-korn papir på sander og bruke den til sand gulvet i en sirkelbevegelse. Holde maskinen går i langsom, selv sirkler for best resultat.

•Gjenta trinn 3 bruke 120-korns slipepapir, deretter gjentar det igjen med 200-korn.

•Bruk en butikk vac å fjerne alle sliping støv og annet rusk fra overflaten av gulvet før du fortsetter.

•Bruk en tørr klut bruke en tre flekken på overflaten, om ønskelig. Arbeide i små, tørke på flekken i samme retning som korn. La deg selv en utgang bane slik at du kan forlate rommet uten å gå over våt flekken. Vente 24 timer før du bruker et segl strøk så flekken har tid å tørke.

•Velg en polyuretan finish å forsegle tre. Når det gjelder å pine, vil polyuretan vare lenger og gi bedre resultater enn andre tre forhandler alternativer.

•Apply finish segl med vanlige maling rull. Maling i samme retning som korn, i glatt, selv slag. Unngå gå på gulvet å la overflaten tørke helt.