Hvordan å Refinish fiskebein tregulv

September 2

Hvordan å Refinish fiskebein tregulv

Fiskebein tregulv se tregulv der slats utgjør en rekke interessante mønstre, fra sikk-zags stjerneskudd figurer. Design av gulvplankene legge en diskret grad tekstur og mønster til rommet. Mens det er utfordrende for å installere en fiskebein gulvet selv, er det ingen grunn til hvorfor du ikke refinish slik etasjer, spesielt siden år med høy trafikk har skjemmet sitt slående og karakteristiske utseende.

Instruksjoner

• Kjør en støvsuger over gulvene, suge opp alt støv og smuss. Kombinere tre gulv renere med vann i en bøtte. Dyppe en mopp i blandingen og deretter vattpinnen ned området. At gulvet til luft tørr for opptil en time.

•Sett et stykke 100-korns slipepapir nederst i en sirkulær håndholdte sander. Kjøre sander over hver tre slat, etter både korn av skogen og mønster og retning av hver individuelle slat. Gjenta med 220-grus og 360-korn sandpapir.

• Kjør en støvsuger over tre gulvet, suge opp alt støvet fra sliping. Hell fullføringen av ditt valg, for eksempel en farget polyuretan, i maling roller pannen.

•DIP en maling roller i kjelen, og kjøre den over hele overflaten av gulvet, starter langt venstre hjørne og jobbe deg jevnt over gulvet. La det tørre over natten.

•Sett et stykke 800-korns slipepapir til bunnen av en elektrisk slipemaskin. Sand gulvet igjen, etter mønster av korn og retning slats.

•Vacuum støv fra sliping. Bruke et siste strøk av polyuretan med maling roller.