Hvordan å Refinish farget tregulv

November 24

Hvordan å Refinish farget tregulv

Gamle tregulv er omtrent like vakker en gulvbelegg som du kan ha, før de får slitt, misfarget og farget. Hvis du har noen gjør det selv mulighet og en lokal oppussing lagrer i nærheten som leier ut drum sanders og andre verktøy og materialer du trenger, det er ingen grunn du ikke kan få det tilbake til en slik ny finish. Refinishing tregulv er en stor, skitne, kjemisk-laden jobb som kommer til å rote opp huset i flere dager, men hvis du gjør det riktig, resultatene vil forbløffe deg.

Instruksjoner

•Gå over gulvet med hammeren og slå ned noen hevet nagle hodene eller andre hindringer. Legg din gulvet sander med grov 36-korns slipepapir. Starter i et hjørne, sand av lakk, flytte sander med retningen av gulvplankene. Vakuum støv. Last din sander med 60-korn papir og re sand gulvet, denne gangen får ned forbi flekken til Bart tre. Gjenta med 80 grus og deretter 120-korn papir, slik at du igjen med en glatt, bare tre gulv. Følge opp med en håndholdt makt sander å gjøre de tette hjørnene ved siden av veggene, bruker de samme variasjonene av sandpapir.

•Vacuum grundig, og tørke ned på gulvet med en klut fuktet med mineral ånder. Når det er tørt, satt på gummihansker og åpne og rør din flekken. Starter i det lengst hjørnet fra døren, børste på en sjenerøs mengde flekken over noen kvadrat fot, så væsken bassenger. La det sitte i et minutt eller to, og tørke opp overflødig med en klut. Fortsette stain hele gulvet av delen, justere tiden du la flekken sitte basert på om du ønsker siste skyggen lysere eller mørkere. Når du er ferdig, tørk over natten.

•Sett-vakuum farget gulvet. Åpne dine kan av gulvet glans. Ikke riste den, men rør det forsiktig for å unngå danner bobler. Starter i motsatt hjørne, hell ned en linje med glans så lenge din fra sau applikatoren. Angi applikatoren i glans og sakte trekke den bakover, sprer den over gulvet. Fortsett til gulvet er gjort.

•Let glans tørr overnatting. Lett buff hele overflaten for hånd med fine 220-korns slipepapir, kommer med retningen av plankene. Sand akkurat nok å matte blanke overflaten av polyuretan så neste strøk vil holde. Vakuum støv, bruk et andre lag med glans. Gjenta polering og glans prosessen en tredjepart pels.

Tips og advarsler

  • Sliping er en skitten, støvete jobb som får sagmugg over hele huset. Minimere som ved henging plast tarping over portene.
  • Bruk vernebriller og en partikkel maske når sliping gulvet. Luftes med åpne vinduer og en fan når bruke stain og glanset.