Hvordan å Refinish et tre brystet

May 19

Hvordan å Refinish et tre brystet

Det er noe spesielt med å ta gamle rustikke bagasjerommet og bringe den tilbake til livet ved refinishing det. Det kan gå fra leter verdiløs for ser ut som en kostbar antikk. Du vil være forsiktig hvis det er en ekte antikk at du ikke ødelegger verdien av refinishing det. Her er de grunnleggende trinnene du må gå gjennom i refinishing en gamle tre bagasjerommet.

Instruksjoner

•Still bagasjerommet på en seng av aviser eller en gammel tarp. Du må være i et område med god ventilasjon som en garasje eller i et rom hvor du kan koble en fan å utmatte røyk av kjemikaliene. Fjern alle maskinvareenheter som kan fjernes, og sett til side.

•Paint på det maling/lakk fjerne med en pensel. Ikke bruk det for tynn eller vil det bare tørke opp og ikke være effektive i å fjerne den gamle finishen på brystet. Kontroller at du slitasje hansker, som det er svært caustic for huden din.

•Let fjerne sitte i den anbefalte tiden vises på emballasjen. Skrap det løs med dine skraper, alltid arbeider i retning av korn. Du kan flytte slam rundt slik at den vil fungere på sta områder før du fjerner den. En gammel kaffe er en god beholder å skrape slam i.

•Dampen din fille med noen mineral ånder og tørke ned overflaten du bare uferdige. Hvis det er glatt og ren uten spor av den gamle finishen, arbeid på avsnittet. Hvis det er fortsatt lag av gamle finish, på nytt et lag av fjerne og gjenta trinn 2 og 3. Fin stålull hjelper fjerne spor av gamle finish som har fått inn korn av skogen.

•Rengjør lastebilen som nå har alt av gamle finish fjernet med klut fuktet med mineral åndene. Pass på å komme inn alle crevices rundt maskinvaren. La det tørke og sand ned noen ujevnheter. Når du er ferdig sliping, Tørk overflatene med en tack fjerne dvelende støv.

•Apply noen flekker hvis du ønsker å få ut noen av karakter av tre. De fleste skogen ser fint uten å legge flekken, men gjøre hva du foretrekker. Kontroller at du gni det i konsekvent slik at du ikke får noen områder som kan vise seg å være mørkere enn andre, gi en flekkete utseende. Installere maskinvare tidligere fjernet.

•Seal din refinished bagasjerommet med en god sealer. Det kan være så enkelt som å gni i mineralolje for myk naturlig tre følelsen eller en skinnende vanskelig lakk. Følg instruksjonene på hva produktet du velger. Det er produkter som selges som kombinerer flekken og en polyuretan finish til ett produkt som er svært enkel å bruke, spesielt når du arbeider med tre og metall.

Tips og advarsler

  • Ikke får noen av det slutt fjerne på skinn.