Hvordan å Refinish et Oak parkbenk

October 2

Hvordan å Refinish et Oak parkbenk

I tid, eik parkbenker bli forvitret og trenger en ny strøk Fullfør for å beskytte dem mot elementene og holde dem ser bra. Det tar litt tid, litt innsats og noen forsyninger å refinish en benk, men med riktig instruksjonene nesten alle kan gjøre det uten for mye vanskeligheter.

Instruksjoner

Hvordan å Refinish et Oak parkbenk

•Fjern alle gamle Fullfør ved å bruke en kjemisk maling stripper. Bruk vernehansker og briller når du bruker produktet som inneholder sterke kjemikalier. Bruke maling stripper i et godt ventilert område for å unngå usunn røyk. Følg instruksjonene på maling stripper. Lokale jernvareforretninger selge maling strippere som gjør nettbutikker. Generelt, maling stripper instruksjoner si å gjelde et lag med maling stripper tre, vent litt for maling stripper å bryte ned den gamle finishen, og skrape den av med en kitte kniven eller maling-skraping verktøyet.

•Sand noen grove flekker på benken. Både Lowes.com og Utah State University anbefaler sliping møbler før et nytt lag på slutten. Start med en 120 grus sandpapir for å fjerne eventuelle gjenværende finish og glatt store grove flekker. Sand hele benken med 220 korns slipepapir å lage overflaten glatt og klargjøre den for et selv strøk av nye finish.

•Consider med tre fugemasse gjøre benken absorbere mål jevnt. Tetting møbler tre er valgfri, og dens viktigste formål er å hindre at tre tillater slutt å suge i dypt, ifølge bolig ekspertene på Utah State University. En tetningsmasse vil hindre ekstra porøse steder på benken, som kuttet endene av planker, slikker mer finish enn resten av benken og tar en mørkere farge. For å bruke en fugemasse, bare male et tynt lag på benken med en pensel.

•Consider bruker en tre sparkel, som gir tre en svært glatte og flate utseende. Hvis du ikke bruker en, vises de naturlige tre korn gjennom finish. Utah State University eksperter forklarer at eik er en åpen-grained tre, så det kan ha ørsmå sprekker som samler støv hvis filler ikke brukes. Noen mennesker foretrekker imidlertid eik kornete utseendet til en glattere overflate som skjuler den naturlige teksturen av tre. Hvis du vil bruke en sparkel, male et lag med sparkel på benken med en pensel.

•Consider med et lag av flekken før etterbehandling benken. Flekk endrer fargen på tre, men er ikke nødvendig. Ifølge Lowes.com er de tre hovedtypene av flekken vannbasert beis, olje-baserte flekken og gel flekken. Vannbasert flekker er mest miljømessig vennlig, men de suge inn tre mer enn olje flekker, som kan øke korn av skogen. Olje - og gel-baserte flekker vil ikke heve tre korn, men er mer permanent og mer giftig enn vannbasert flekker. Hvis du vil bruke en flekk, male et lag av det på benken med en pensel. Et ekstra strøk eller to vil mørkere flekkens fargeeffekter på veden.

•Overflate benken. Polyuretan er en ekstremt slitesterk finish, ifølge Lowes.com. Siden det er motstandsdyktig mot vann, er det et godt valg for en utendørs oak parkbenk. Følg instruksjonene på flekken. Generelt gjelder en polyuretan flekk av maling på en tynn jakke, slik at produktet helt tørr, så sliping benken med 220 sandkorn sandpapir. Gjenta denne prosessen til benken har noen lag av flekken. Polyuretan flekken er mer holdbart enn tradisjonelle lakk, sier Utah State University eksperter.

Tips og advarsler

  • Bolig eksperter på Utah State University Merk at polyuretan flekker Opprett ikke den mest naturlige finishen. Hvis et mer naturlig utseende er hva du vil, kan du bruke en olje finish, som forlater veden ser mer nakne. Oljen er ferdig arbeidet best uten sealer eller filler under, og de trenger reapplication oftere enn polyuretan utførelser.