Hvordan å Refinish et dekk

May 4

Du vil bakgård dekk å være en god jakt forlengelse av hjemmet ditt, men etter noen år det har begynt å ha et "weathered" utseende. Vel, du trenger ikke å bruke tusenvis av dollar for å erstatte den, og du trenger ikke engang å tilbringe hundrevis å ha noen komme inn og refinish det - du kan gjøre det selv. Refinishing dekk er en totrinns jobb: det første trinnet er stripping av den gamle finishen og noen dager senere det andre trinnet er å faktisk refinish dekk. Det er slags prosjekt en hendig person med et par ekstra dager kan enkelt gjøre selv. Her er hvordan å refinish gamle dekk og få den ser ut som nye igjen.

Instruksjoner

•Clear av dekk og kle av gamle finish (se min relaterte eHow artikkelen om hvordan du fjerner en kortstokk).

•Etter stripping dekk gir den et par dager å tørke godt før du flytter på refinishing scenen.

•Calculate kvadrat opptakene av dekk ved å måle dens lengde og bredde. Du må vite størrelsen på dekk din å finne ut hvor mye flekken du trenger for refinishing.

•Choosing høyre flekken er en viktig del av refinishing dekk. Flekker må beskytte dekk fra sollys, varme, regn og vann, samt slitasje fra folk gå på den. Klar eller semi-transparent flekker lar korn og tekstur av skogen for å vise gjennom, men de tilbyr ikke så mye beskyttelse mot UV-strålene fra solen som halvfaste og solid flekker. Generelt, mer farge en flekk har, jo lenger det (og refinishing jobben) vil vare.

•Velg mellom en latex eller oljebasert flekk (latex flekker rydde opp med såpe og vann mens olje flekker trenger Varsol eller terpentin for opprydding).

•Etter å velge din flekker, nøye gå over dekk og fest ned noen løse planker av resinking noen spiker hoder eller erstatte negler som er dukket opp over overflaten. Bruker dekk skruer enn negler hjelper med å holde dekk styrene strammere, siden skruene ikke vil dukke opp så lett som negler.

•Bruk relativt fine korns slipepapir (150 strø) og din makt sander (et belte sander fungerer best, men noen sander vil gjøre) gi dekk lys sliping for å jevne ut dekk overflaten. Kraft vask som del av stripping prosessen må trolig har forårsaket noen mindre overflate skader og du vil fjerne de bittesmå Splinter før farging dekk. Etter sliping, bruke butikk vakuum for å blåse støv av overflaten.

•Start farging av "klipping" dekk dekk kantene med en pensel overalt dekk kommer nær veggen, deretter bruke en maling roller gjelder din valgte flekken. Arbeid langsomt, ett avsnitt for å unngå sprut flekken på noen tilstøtende vegger eller tunet ornamenter.

•Etter at du er ferdig med første strøk, kan flekken tørke grundig før andre strøk. Selv om du ikke tror en andre strøk er nødvendig for utseende, vil andre strøk definitivt hjelpe til å forlenge levetiden på din nye finish.

Tips og advarsler

  • Sand og bruke flekken arbeider med korn, ikke over den. Dette vil hjelpe minimere skader på overflaten og sikre flekken kommer i korn av skogen.
  • Mellom strøk kan du bruke pensel stain mellom styrene der valsen ikke nå.
  • Gjelde ikke din flekken i direkte sollys. Varmen vil tørke det for fort.
  • Noen nylig farget dekk kan være ganske glatt, spesielt etter en regn. Hjemme eller jernvarehandel bør bære grus (nesten som en fin sand) spesielt laget for sprer seg på våte flekker å gi en litt strukturert overflate og sikre føttene ikke slip.