Hvordan å Refinish et antikk tre Dresser

July 8

Hvordan å Refinish et antikk tre Dresser

Hvis du har en ekte antikke dresser av noen verdi, er det best ikke å refinish det.. Reparer løs skuffer eller beslag og deretter bare holde kommoden ren og tørr. Voks overflaten og buff voksen en gang i året. Refinishing antikviteter fjerner patina som har bygget opp over tiår og reduserer deres verdi. Men hvis du har en gammel dresser som er i god form, kan refinishing forbedre utseendet og la kommoden som passer til innredningen.

Instruksjoner

Maleri tre antikke Dresser

•Plasser kommoden i en plast eller lerret å beskytte gulvet. Fjern all maskinvare. Reparere skade merkbar skade tre fylle sprekker med tre kitt. Sand alle flater med et grovt sandpapir og deretter en fin sandpapir til det føles helt glatt til touch. Nøye tørke av alt støv med en tack.

•Paint på et tynt lag med primer, bruker en berg på flate overflater og en pensel på kantene. Når primer er tørr, sand lett med fine sandpapir og fjerne støv grundig. Gjenta med et lag med primer, la det tørke og sand lett igjen.

•Paint et tynt lag av siste maling på kommoden. Eventuelt sand lett når den dries og male et annet lag på toppen.

•Når det siste laget med maling tørker, voks overflaten og buff voksen. Sette all maskinvaren tilbake på kommoden.

Gjenopprette en naturlig tre Finish

•Plasser kommoden i en plast eller lerret å beskytte gulvet. Fjern all maskinvare. Bruke en maling stripper, følger instruksjonene på flaske eller kan. Når overflaten er myk, bruke en sparkel å forsiktig skrape av oppløst maling eller lakk. Når du har fjernet så mye av med stripper, tørk overflaten med en fuktig klut for å fjerne den helt. Tillate kommoden tørke helt.

•Repair skader ved å fylle sprekker eller hull med tre sparkel. Når tre filler er tørt, sand alle flater med et grovt sandpapir etterfulgt av en fin sandpapir til det føles helt glatt til touch. Nøye tørke av alt støv med en tack.

•Apply beis med pensel eller rag, avhengig av instruksjonene på kan eller flaske flekken. Tørke av overflødig, og kontroller at lakken ser glatt. La overflaten tørke.

•Apply et lag med lakk eller skjellakk med en sylinder på flate overflater og en børste på kantene. Når lakk eller skjellakk er tørr, sand lett med fine sandpapir. Fjern alt støvet. Bruke et siste strøk av lakk eller skjellakk. La overflaten tørke, i minst 24 timer.

•Apply møbler voks og buff voksen. Dette beskytter mål fra lys riper, væsker og andre flekker.