Hvordan å Refinish en antikk slakter blokk

January 30

En slakter blokk er en serie av vertikal løvtre limt sammen for å lage en tykk planke for hakking. Slakter blokk er flott for kutte kjøtt eller forbereder grønnsaker, men slitasje og mangelfullt vedlikehold kan ta sitt toll. Refinishing en slakter blokk krever ingen spesielle verktøy og kan gi nytt liv til antikk kjøkken maskinvare.

Instruksjoner

Prosessen

•Sand overflaten av slakter blokk med sandpapir av varierende grits fjerne lakk, polyuretan, overflate riper og hakk. Begynner med grovt sandpapir som 80-korn og jobbe opp til en 400-korn papir. Antall ganger du sand, avhenger av hvor mye overflate skader samt jevne ønsket.

•Tørk unna sliping støv med en våt, ren klut og tillate blokken tørke helt. Bruk bare vann på dette stadiet å fjerne støv og sikre at du har en jevnt pusset overflate. Skyll kluten mellom kluter å fjerne rusk.

•Apply mineralolje på overflaten av blokken med en ren bomullsklut. Gni den inn i tre og fortsette å gjøre det til tre slutter å absorbere oljen. Husk å kjøpe mineralolje. Det kan ta så mange som 10 behandlinger for å oppnå ønsket belegget.

•Fjern noen overflødig olje med en annen bomullsklut. Etter at treet har blitt mettet, overflødig olje vil ligge på overflaten og kan påvirke smaken av mat tilberedt på bordet.

•Consider bruke et tynt lag med bivoks etter mineralolje blokkere fuktighet og bakterier inn tre. Bivoks er en naturlig, ikke-giftig måte å tjene toppen av slakter blokk vanntett. Den kan brukes med en myk bomullsklut og deretter forsiktig gned over overflaten. Bivoks er tilgjengelig online eller i helsekostbutikker.

Sørg for at overflaten av blokken ved å bruke mineralolje minst to ganger i måneden. For blokker brukes daglig, tørk med linolje hver kveld.

Tips og advarsler

  • Unngå Spesialoljer slakter blokk. De er pakket slik og bare inneholde mineraloljer til en forhøyet pris.
  • Bruk alltid vernebriller, hansker og en støvmaske når opprettholde slakter blokk.