Hvordan å Refinish eik skapdører

June 30

Eik skap dører du elsker er falmet og riper. De gjør hele kjøkkenet synes trøtt og kjedelig. Noe må forandres, men erstatte skap betyr ansette en entreprenør og å innhente tillatelse. Kjøkkenet blir ubrukelig for dager og kostnadene er uoverkommelige. Du avgjøre å refinish dørene selv. Jobben er ikke vanskelig, og i bare en helg kjøkkenet ditt kan ha en ny titt.

Instruksjoner

•Bruk skrutrekkeren til fjerne maskinvaren fra regjeringen og vask dørene grundig med varmt såpevann vann. Tillate eiken tørke helt.

•Fyll alle hullene og dype riper eller huljern med tre kitt og glatt med kitte kniven. La putty satt for to til fire timer for å sikre det er helt tørt.

•Sand eik skap dører lett med en 150-korn sliping blokk til glatt på kitt reparasjoner og eliminere mindre riper. Tørke dem ned med tack klut for å fjerne rester igjen av sliping.

•Beskytter omegn blir ødelagt av flekken eller male med maler tape. Påfør et lag med flekken eller maling til skapdører med en pensel; Bruk en fille for å fjerne alle overflødig flekk fra eiken. Hvis du bruker emalje maling, la den tørke og deretter legge til et ekstra lag med maling. La det tørke over natten.

Lysrøret sand kabinettet døren kantene før du bruker et lag med glasur eller lakk. Bruk en ren pensel og maling i én retning med lang jevne.

•Sett den nye knotter eller håndtak når lakk eller glasur er tørr.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid vernebriller eller beskyttelsesbriller når sliping tre for å unngå øye skade fra fly Splinter.