Hvordan å Refinish brasilianske Eucalyptus tre

January 21

Hvordan å Refinish brasilianske Eucalyptus tre

Brasilianske eucalyptus tre er som slitesterkt og værbestandig som teak, gjør det til et solid valg for utemøbler. Eukalyptus vokser rikelig i brasilianske regnskogen og er mer tilgjengelig enn teak, gjør det et bedre valg for miljøet og billigere. Mens eukalyptus vil holde seg bra i en rekke klima i mange år, krever det noen vedlikehold. Over tid, kan finish begynne å se kjedelig og grå og miste mye av sin opprinnelige farge. De samme teknikkene som brukes til refinish teak kan brukes for brasilianske eucalyptus.

Instruksjoner

•Scrub den brasilianske eucalyptus med vann og mild oppvaskmiddel såpe å fjerne alle spor av overflaten smuss. DIP en svamp inn såpevann blandingen. Skrubbe skogen med svamp og skyll med rent vann.

•Sett middels korns slipepapir Palm sander. Sand hele stykke møbler til den opprinnelige fargen har returnert. Avslutt sliping når alle spor av weathered grå farge er borte.

•Fjern mediet grus papir og knytte god korns slipepapir til håndflaten slipemaskin. Glatt ut eventuelle feil i skogen. Overflaten skal være myk og glatt under bare hånden. Tørk bort sliping støv med en fuktig klut.

•DIP en ren klut til tung olje. Gni olje i skogen, forlater nok olje på overflaten så møbler ser fuktig. La tre absorbere oljen over natten.

•Apply en andre strøk olje til tre på samme måte du brukte først. La olje suge inn tre over natten.

Tips og advarsler

  • Påfør et lag med treolje til brasilianske eucalyptus hver seks måneder til et år, eller når du oppdager at overflaten ser kjedelig og tørr.